Merhaba Değerli Wmaraci.Com Üyeleri, ve değerli Arkadaşlarım. Dün itibari ile Yani 16.04.2014 Tarihinde Yeni düşen bir domain aldım.

Domain Adı: Modasayfam.com

Şimdi ben Moda sektörüne Yabancıyım yani trend olan kelimeler, Başlıklar Açıklamalar vesaire. Bunlardan zorluk çekeceğimi Düşündüğüm için sizinle Paylaşma Gereği duydum.

Sizlerden Rica ile İstediğim Şu konularda bana Yardımcı Olmanız;

Site Başlığı;

Site Açıklaması;

Anahtar kelimeler;


Ve en önemlisi çalışma yapacağım arama motorlarında trend olan kelimeler. Çevremde bir kaç kişiye sorduğum zaman bana şu kelimeleri önerdiler.

İlk Bahar Modası, Son Bahar Modası, Yeni Sezon Moda, Yeni Yıl Modası, Bu senenin Modası, Ayakkabı Modası, Giysi Modası, Bayan Modası, Erkek Modası, Gelinlik Modelleri, Abiye Modelleri..


Tema olarak ise Sahifa Temasını Düşünüyorum. Demo

Amacım; 1 Ay boyunca özgün içerik girmek ve ardından Tanıtım Yazıları, Backlink, ve diğer çalışmalar Bilirsiniz. İmleme, Falan filan..

Uzmanlık alanım Diyemem ama SEO konusunda İyi olduğum Açıktır.

Bu yüzden Sizinle Bu Yardımlaşmayı istedim. Sizler de fikirlerinizi paylaşırsanız eğer bana çok yardımcı olmuş olacaksınız.

Birde Hedefim İlk etapda 1 ay içerisinde 1k Sonraki aylarda ise 2 3 4 olarak devam etmesi.. Sonra Reklam, Adsense vesaire bir Gelir kaynağı oluşturmak. :) Evet şimdi Klavye ve Fikir sizde.. :)