lostyazilim

Net.tr Alan Adı

37 Mesajlar 7.161 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

1453g 1453g Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web & Graphic Designer
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

sasaleyte adlı üyeden alıntı

Belge falan hikaye , sahte belgeyle falan alıyor olmalılar (isim soyisim com.tr 'den bahsetmiyorum) kurumsal site olmadığı açık olan birçok site gördüm bir şekilde alıyorlar.Daha önce godaddy.com.tr vardı örneğin, sponsor ararken denk gelmişti, bunun gibi çok örnek var, eğer şikayet edilecek bir durum da olmazsa bu alan adlarını tescil ettirdikten sonra rahatça kullanabiliyorlar

Arkadaşım biliyondamı konuşuyon yoksa laf olsun mesaj sayım çoğalsın diyemi ? .tr alan adlarının onayı ODTÜ verir hangi firmadan alırsanız alın fark etmez onay ODTÜdedir... sahte belge falan diye sallamanın manası yok

wmaraci
reklam

Gscimbom Gscimbom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 24 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

savaskursun adlı üyeden alıntı

açıklayıcı olmuş hocam teşekkürler,senin sitenide inceledim net.tr domain ile yayın yapıyorsun teşekkürler.

Rica ederim.

sasaleyte sasaleyte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

1453g adlı üyeden alıntı

Arkadaşım biliyondamı konuşuyon yoksa laf olsun mesaj sayım çoğalsın diyemi ? .tr alan adlarının onayı ODTÜ verir hangi firmadan alırsanız alın fark etmez onay ODTÜdedir... sahte belge falan diye sallamanın manası yok

sen nediyon be saçma sapan konuşma, orda belirttiğim godaddy.com.tr nin sahibiyle konuşmuştum, bana godaddy ile alkası olmadığını söyledi ki zaten herkes bilir.Hatta siteme sponsor bile olmuştu.Senin gibi adamlara cevap verince bizi banlar bu moderatörler o nedenle sana bişey demiyorum.Türkiyede herşey prosedüre uygun yapıldığını mı sanıyosun sen?

• Üyelik 30.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

sen nediyon be saçma sapan konuşma, orda belirttiğim godaddy.com.tr nin sahibiyle konuşmuştum, bana godaddy ile alkası olmadığını söyledi ki zaten herkes bilir.Hatta siteme sponsor bile olmuştu.Senin gibi adamlara cevap verince bizi banlar bu moderatörler o nedenle sana bişey demiyorum.Türkiyede herşey prosedüre uygun yapıldığını mı sanıyosun sen?

ÖDTÜ te dayınmı var prosedürsüz alda görelim, senin godady dedıgın fırma .tr alan adını nasıl verıyormus belgesiz ılk basta bı laf attın bılıomus gıbı gorunmek ıcın baktın olmadı sımdı saldıracak yermı arıyon ? insanlar soru sormus arkadaşım yararlı olabilecek cevabın varsa doğru cevap verip gideceksin...

wmaraci
wmaraci

savaskursun savaskursun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
peki diyelim 3-5 sene böyle gitti sonra biri çıkıp bu alan adı benim markam,tescilim...vs nedenlerle alan adını geri almak gibi bir hakları oluyormu,yani mesela arkadaşın sitesi galatasaray.net.tr klüp bunu yapamazsın bu bizim markamız diyip kapatabilirmi ? sonra okadar emeğimiz uçmasın :)

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

1453g adlı üyeden alıntı

ÖDTÜ te dayınmı var prosedürsüz alda görelim, senin godady dedıgın fırma .tr alan adını nasıl verıyormus belgesiz ılk basta bı laf attın bılıomus gıbı gorunmek ıcın baktın olmadı sımdı saldıracak yermı arıyon ? insanlar soru sormus arkadaşım yararlı olabilecek cevabın varsa doğru cevap verip gideceksin...

Bak yeğenim madem anlamadın kendini rezil etme.Godaddy.com.tr alan adıyla hosting satışı yapan biri vardı.Bunun bildiğimiz godaddy ile alakası yoktu.Hatta ***'da çok muhabbeti dönmüştü.Sonuç olarak çok fazla şikayet olduğu için alan adı duraklatıldı.Vasat zekaya sahip herkes bunu anlar ama bilip bilmeden cevap yazıp kendini niye komik duruma düşürür bi insan hiç anlamam.

Ek Olarak: http://www. ***.net/domain-firmalari/278910-godaddy-com-tr-bu-siteden-haberi-olan-varmi.html

şu konuyu oku seninle uğraşamam ben

• Üyelik 30.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Bak yeğenim madem anlamadın kendini rezil etme.Godaddy.com.tr alan adıyla hosting satışı yapan biri vardı.Bunun bildiğimiz godaddy ile alakası yoktu.Hatta ***'da çok muhabbeti dönmüştü.Sonuç olarak çok fazla şikayet olduğu için alan adı duraklatıldı.Vasat zekaya sahip herkes bunu anlar ama bilip bilmeden cevap yazıp kendini niye komik duruma düşürür bi insan hiç anlamam.

Ek Olarak: http://www.***.net/domain-firmalari/278910-godaddy-com-tr-bu-siteden-haberi-olan-varmi.html

şu konuyu oku seninle uğraşamam ben

ben gayet rahatım sende rahat ol abuç kimin ne duruma düştüğü belli ;)

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)

1453g adlı üyeden alıntı

ben gayet rahatım sende rahat ol abuç kimin ne duruma düştüğü belli ;)

yukarıda link vermişim 4 sene önce muhabbeti dönmüş adam hala ne diyor :D

Ek Olarak:

savaskursun adlı üyeden alıntı

peki diyelim 3-5 sene böyle gitti sonra biri çıkıp bu alan adı benim markam,tescilim...vs nedenlerle alan adını geri almak gibi bir hakları oluyormu,yani mesela arkadaşın sitesi galatasaray.net.tr klüp bunu yapamazsın bu bizim markamız diyip kapatabilirmi ? sonra okadar emeğimiz uçmasın :)

Evet duraklatılır alan adı.Yukarıda bahsettiğim godaddy muhabbetinin *** konusunu verdim

• Üyelik 30.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
biz sana guncel maddeleri sıralıyoz 4 sene önce muhabbeti yapıon hacı işine bak, daha uzatırsak kelımeler bozulur, bu duzenlı forumda hıcte hos olmaz sen sence bıl bende bence ;)

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)
Şaka bu :D arkadaş linkini vermiş aktif site www.galatasaray.net.tr, adam forumu dayamış.Türkiyede galatasaray spor kulübünden başka galatasaray adında tescilli marka, firma vs kuruluş mu varda bu adama verilmiş bu domain.Şikayet edilsin kapatılır ama mesele daha önce neden veriliyor.

4 sene önce de böyleydi hala böyle 2 gün önce bile com.tr uzantılı abuk sabuk bi siteye denk geldim.Ama işte bilip bilmeden yazınca böyle olabiliyor :D

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al