lostyazilim
tr.link

NetworkSolutions Kredi kartı hatası

13 Mesajlar 3.700 Okunma
lstbozum
tr.link

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

ulas1907 adlı üyeden alıntı

arkadaşlar 15 dklık amerika telefon görüşmesiyle çözümü sağladım. işine yarayacaklar içinde buraya yazayım. öncelikle ingilizce bilmek şart. kesinlikle bu hatanın ne olduğu konusunda yada web üzerinden kredi kartı ve paypal üzerinden yenilemenin neden yapılmadığı hakkında bilgi vermiyorlar. özellikle sordum ama sistem problemidir diyorlar.

neyse öncelikle derdinizi anlatıyorsunuz . yenileme ödemesi yaparken "We were unable to process your transaction due to an issue with your credit card information. Please note that multiple submissions of the same order can result in temporary charges appearing on your credit card. To complete this transaction, please contact a Customer Service representative at 1-855-354-0166" bu hatayı aldığınızı söylüyorsunuz. size bir ticket numarası verip başka bir departmana aktarıyorlar. Aktarıldığınız departmana ticket numaranızı veriyorlar ve sorunu çözelim diyorlar. Sizden sistemde kayıtlı olan kredi kartı bilgilerinizi birebir istiyorlar. Verdiğinizde de hemen yenileme işlemine koyup 3 dakika içinde siz telefondayken yeniliyorlar. Telefon birkaç kez kapandı ben onları arayana kadar onlar beni tekrar aradılar (bu da ek bilgi)

sorusu olana yardımcı olabilirim.

Hocam cok sagolun da bu saçma firma yüzünden domain düştü backorderlar regledi 1000 dolar ver satayım modundalar şuan benden geçti diger arkadaslara yardımcı olursanız cidden herkes cok mutlu olur cok sagolun konuya ılgınız için

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Bende arkadaşın anlattığı gibi bir telefon görüşmesiyle kolaylıkla çözmüştüm, fakat artık uğraşmıyorum. Oradan oraya oradan oraya taşıyorum domainleri böylece hem 2 3$ daha karlı oluyor hemde domaini 1 yıl daha uzatmış oluyorum. NS de 1 tane domainim kaldı onuda taşırım yakında.

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Bende arkadaşın anlattığı gibi bir telefon görüşmesiyle kolaylıkla çözmüştüm, fakat artık uğraşmıyorum. Oradan oraya oradan oraya taşıyorum domainleri böylece hem 2 3$ daha karlı oluyor hemde domaini 1 yıl daha uzatmış oluyorum. NS de 1 tane domainim kaldı onuda taşırım yakında.

Hocam ben başta taşınmıyor falan dıye de dusunmustum ucuza regletıyorlar heralde 2 3 sene baglı kalınması zorunludur dıye dusundum o yuzden ugrasmadım acıkcası ama rahat 1 ay uzatmakla ugrastım da olmadı neyse backorder yesın parasını artık

Kişisel Blog: www.onurr.org
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al