-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, ben bir web site açmak istiyorum fakat bu site sosyal içerik platformu tarzı olacak. Örnek verecek olursak onedio.com tarzı her telden ama etkileyici paylaşımların olacağı bir web site üzerinde yoğunlaştım.
Başlamak için çok büyük bir sorun yaşıyorum. O'da alan adı.
Onedio gibi akılda kalıcı, ve ismi içeriğine dair ip ucu verecek, her telden paylaşımları barındıracak.
Web siteye girişler genel olarak facebook, twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest gibi sitelerden gelecek.
Sitenin adına dair önerileriniz olursa çok mutlu olurum. Şimdiden her birinize çok teşekkür ediyorum.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyalabi.com düşünürseniz akbilişim scripti yüklü olduğu gibi verebilirim size lisanslı olarak kullanırsınız eski bir domaindir ancak ilgilenemediğimden site boş öylesine duruyor düşünürseniz detayları özel mesaj ile görülebiliriz
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
rad.tek.
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O tarz bir sitem var sağlam sosyal medya takipçin varsa iş yapabilir ama googleda yükselmek çok zor gerçekten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Üye sayısı yüksek, genç, dinamik ancak asosyal, çılgın pc kullanımına sahip olmayan bir ekibiniz yoksa girmeyin, başlamayın, 1 dolarlık domain maliyetine bile girmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bunedio, şunedio tarzı değilde daha kendine özgü olsun istiyorum.
Adamar onedio'yu çok güzel bulmuş. İsim cuk oturmuş ve akılda kalıcı. Öyle bir şey aramaktayım.
Aklımda e-ticaret var. Ve ileriye dönük kendi kitlemi oluşturmak niyetindeyim.
Google'da sıralamaya girmek değil niyetim, kendi kulvarımı ben kendim oluşturayım diyorum. 😀
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Maddele.com var hocam ilgilenirseniz. Liste siteleri için kusursuz bir isim bence, projelendirecektim ama başka projelerimden vakit kalmıyor. Onedio gibi madde madde yazılan içerikler için markalik domain
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem özelden hem buradan çok güzel alan adları gönderen arkadaşlar var. Fakat biraz daha kapsamlı bir alan adı aramaktayım. Bir anda karar verip önü kapanacak bir alan adı olmayacak.
Aynı anda 5-6 editör arkadaş ile farklı sektörlere hitap edecek bir sosyal içerik paylaşım platformu hayal ediyorum.