-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İçeriği özgün ve işe yarar bir org her koşulda com uzantısından daha iyidir. Misal senin sosyalmedya.com mu daha iyidir yoksa sosyalmedya.co mu? Üstelik org bana her zaman com ve net'ten daha sıcak geliyor. Çünkü org uzantısı gelir kaygısı gütmeden insanları bilgilendirmeyi amaçlayan yani özveri ile hazırlnamış siteler anlamına geliyor.
Kısacası içeriğin iyi ve işe yararsa senin uzantın tk bile olsa ne com
2u ne de net'i senin sitenle baş edemez.
Ne ekersen onu biçersin
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kesinlikle ben de .org uzantısını daha çok seviyorum ama .org çok fazla ciddi ve birazcık zor bir uzantı gibi geliyor.Yani insanlar site.com'a daha çok alışık.. Tabii domain parkı ile bu giderilebilir ama.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
.com her zaman iyidir örnek olarak açtığım tarih sitesi.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında ben alan adlarının rastgele kullanılmasına karşıyım.
Bence firmaların siteleri .com, forum ve sosyal ağlar .net, organizasyon, kar amacı gütmeyen/ticari olmayan siteler için .org kullanılmalı. Ancak günümüzde hiç uymadığımıza göre burda bir sorun çıkmaz.
Ancak şöyle bir durum var;
Eğer bir site ismi duysam önce .com'una, sonra .net'ine ve en son .org'Una bakarım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
.org hiç bir şekilde eksisi olmayacaktır. .org mobilya domaininde sıralamada çok iyi yerlere geldim. Hiç de yorulmadan. Mobilya zor bir keliem olmasına rağmen. Önce aklıma com net gelir gibi şeylere bakmayın. Senin alan adın ahmet.org ise gelecek olan ahmet.org alan adına gelir zaten. Kisme yav bide .com .netine bakayım ne yapmışlar demiyor. wmaraci.com forum sitesi neden netine orgcuna bakmıyoruz ?
Bu şekilde örnekler çoğaltılabilir. Ayrıca alacağın domain jenerikse uzantıları kullanılmıyor boşta ise kaçırma al kullanılmayan domain ölü domaindir.
🔒 http://mcmyazilim.com