-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
eticaret, seo
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, önde gelen domain kaydedici firmalardan birinden dün bir .website uzantılı domain aldım. .websitenin fiyatı 3.9 usd olunca nere olduğunu anlarsınız. Bu sabah bi mail atmışlar yanlışlık oldu o domain premiummuş 7.500 usd ödeyerek alabilirsiniz diyorlar.
kredi kartıyla aldım faturası var. Ahım şahım bir proje için değil forum için düşündüğüm birşey ve domain firmaya kayıtlı görünüyor. Bu şekilde siparişinizi iptal edebilirsiniz gibi alelade bir yönlendirme yapıp tamamlanmış siparişi iptal etmek lüksü varmı domain kaydedici firmaların? Böyle bir tecrube yaşayan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Godaddy sanırım firma ismi. Daha öncede forumdan böyle bir şey okumuştum arkadaş alan adını kontrol ediyor ondan sonra premuim domain saçmalığa dönüyor. Ucuz olsun diye Godaddy ile alışveriş saçma bence yıllık 15lira daha fazla verip adam gibi dürüst firmalardan domain almak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
eticaret, seo
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yok türk firması. zaten .com değil siteadi.website şeklinde domainler. .kim, .biz filan satıyorlar ya normalde değerli değil. forex.website olunca kıymete bindi
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
eticaret, seo
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Teşekkür ederim. Firmayı zarara uğratmak vs problemleriyle uğraşmamak adına isim anmıyorum. Gerekli yazışmaları yaparım gerekirse, bu şekil bir tavra boyun eğip tekel gibi davranmalarına göz yummamak için itirazı borç biliyorum zaten.