fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar izmit için projelik alan adları sizce ne kadar fiyat eder.. Şuanda aktif etme durumum yok.. çok kısa zamanda zaman ayırmaya çalışacağım bu domainlere fakat iyi bir fiyat ederse neden satmayım? diyorum kendime.. sizlere sormak istedim sizce bu domainlerin toplu satım hepsi ne kadar eder?
PM gönderilecek*** (Üşenmem görmek ve aklımdakini söylemek isterim diyen yazsın .) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
** - 20 TL
** - 30 TL
** - 40 TL
Şimdi bakın hocam ben böyle fiyatlar verdim ancak bu fiyatlar size uygun olmayacaktır. Önemli olan sizin domain için biçtiğiniz değer nedir? Aklınızda ki değer nedir? Yani domain fiyatı kişiye göre değişir. Ceviz.net 50.000TL satılır ceviz.com ise 30TL :)
Eğer satmak gibi bir düşünceniz varsa bu domainlerin benzerleri olan domainlere bakın ne fiyat vermişler öyle değer biçin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler yorumun için :) en iyisi sahibinden e koyup görmek.. 100 bin TL yazarız çıkarsa alıcı gelir çıkmazsa.. Sırası geldiğinde aktif ederiz domainleri böyle bi yorum bekliyordum ama hemen değil çabuk oldu... iyi geceler .) Bu arada domain isimlerini de silersen sevinirim .)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merak ettim. Pm alabilirim.
Ek Olarak: Bana attığınız pm deki 1 ve 3 numara iyi hocam. Rakamsal olarak düşündüğümüzde ederi XXX edebilir. 2 numara da XX eder hocam. Hayırlı olsun.
Feyyaz
MescidiHaram.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
pm alabilir miyim
HAKİKİ KARAKOVAN SÜZME BALIMIZ MEVCUDDUR. KONU LİNKİ İSTEYİNİZ.