kendineozel adlı üyeden alıntı
Kardeşim alan adı güzel ama, süper değil! Artık piyasa ölü sizin domainden çok daha kaliteli alan adları satılmıyor ki, şu an forumda satışta olanlar da var.
Size tek önerim 60-70 TL kar ile düşünmeden satmanız.
E ticaret için belli başlı büyük sorumlulukları olan ve zor bir alan.
Blog sitesi ise ona keza oda çok rahat bi sektör değil yani alan adını sat güzel bir alan adı regle aldığın parayla iş yaparsın çok daha karlı.
Evet parayı kullanabilirim haklısınız fakat çok bir kar etmediğim için değerlendirebilir miyim diye düşünüyorum ki hem forum hem blog hem e-ticaret olarak kullanabileceğim bir domain çok kararsızım teşekkürler yorumunuz için.
evillord adlı üyeden alıntı
Satmanı tavsiye etmem, üzerinde çalışırsan karşılığını zamanla rahatça alabileceğin bir alan adına benziyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
creed74 adlı üyeden alıntı
Hocam o domainin com u yıllar evvel her perşembe güncellenen, kadın erkek ilişkileri üzerine harika yazıların paylaşıldığı bir blog du, bir çok yazarı vardı, boşanan adam, derin gezer vs.. harika yazılar yazarlardı, yabancı gözünden sayfası vardı yabancı yazarların yazılarını yayınladıkları, hepsi sadece bu blog için yazarlardı, okuyucular kendi yazılarını gönderirler, editörler yayınlanmaya değer bulurlarsa yayınlarlardı.. Düzenli olarak takip ederdim..
Evet, ben takip etmiyordum ama öyle bir bilgiye ulaştım. .com olanı biri tarafından regleniyor hatta şu an da regli 2019'a kadar fakat ulaşamıyorum sahibine almak isterdim. Sizin görüşünüz ne peki gerek blog gerek forum, soru cevap, eticaret bu alanlarda kullanılabilir mi? Getirisi götürüsü ne olur eski sitenin boşluğunu doldurabilir miyiz sizce?