Merhaba Değerli Forum üyeleri Malum domain alanında Çalışmalar yapmaktayım bu çalışmalarım hem çözüm hemde etkin bir biçimde sonuçlandırmak ve domain arayışı içinde olan arkadaşlarada faydası olmak amacı ile bu konuyu açıyorum.
Size lazım olan Domain kategorisi Bütçeniz Projeniz hizmet veriğiniz şehir ve bazı özelikleride ekleyerek bana öm (Özel Mesaj) için tıklayınız. atarsanız elimde var olan domainlerden Ücretsiz veya uygun fiyata sunabilir yada Arayıpta bulamadığınız bir alan adını yada alternatif birşeyler bularak işlerinizi kolaylaştırabilirim Buldugum yada listemde olan domaini satışını yaparım uygun şekilde çok yüksek fiyatlar Eklemeden Bu şekilde daha fazla kafanızı meşgul etmeyerek proje ve sitenizin diğer eksiklerini siz tamamlarken bende sizler için alan adı bakmış olacagım konuyu açmamın bir diğer sebebide elimde birçok kategoride domain var hepsini satın alıp satmaya çalışsam ne para ne zaman yeter listede durmaktansa arayış içinde olanlara faydası olacaktır diye düşündüm. (Özel Mesaj) için tıklayınız.
Örnek İstek Şablonu Kullanarak Dönüş yaparsanız hızlı sonuç elde ederiz.
Örnek Şablon
Kategori:
Bütçe:
Projeniz:
Önerileriniz:
Hizmet verdiğiniz Şehir: