-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birkaç tane alan adı almam lazım... Strato firmasında .com alan adının indirimde olduğunu gördüm, yıllık $0.96.
Daha önce satın alanlar ve bilgisi olanlar şu sorulara da yanıt verebilir mi?
- Strato firmasının yapmış olduğu bu indirim ikinci yıl yenileme fiyatını artırıyor mu?
- Strato sunucuları dışında herhangi bir sunucuda alan adını kullanabiliyor muyuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alan adı kullanımında herhangi istediğin firmada kullanabilirsin ama strato berbat bir firma dili yanan çok oldu forumda hatta bir ara sırf strato için linç kampanyası felan başlatıldı. bence uzak dur godadyden alabilirsin 2.65 tl 0.99$
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
strato berbat değil sadece ucuz :) Pegasus ile uçup Lüks hizmet beklemek nasıl saçmalık ise strato ile çalışıp iyi hizmet beklemekte öyle.
1 USD olan pakette yönetim paneli çok kısıtlı mail için yandex kullanmanız lazım.
Diğer konularda sıkıntılı denemez
2. yıl domain fiyatı normal fiyat oluyor. (Açıklamaları bu yönde ama denemedim)
www.Hizliisler.com
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
10 lira fazla ver kafan rahat etsin. Strato yerli yabancı domain alınabilecek firmalar içerisinde en son tercih olmalı. Facebook sayfasına bakman yeterli olur her paylasımında sorunlardan yakılınıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Godaddy'nin kitlediği falan yok. İlk sene alan adını aldın ve projen başarılı olursa 2 yıllık ödeyeceğin rakamı ödemiş oluyorsun toplamda. Proje başarılı olmadıysa zaten elden çıkartıyor insanlar. O zaman da alıcı yenileme işlemini gerçekleştiriyor.
Godaddy'den aldığım ve yenilediğim domainlerden kazandığım zaten o parayı fazlasıyla karşılıyor. Olmuyora bitene kadar beklemeye gerek yok. İptal edersin gider. Zorla yeniletmiyorlar neticede.
Strato'ya gelince, forumda ticaretini yapan arkadaşlar öve öve bitiremiyor ama ben de sorun yaşadım ve ücretini ödediğim domain 2 gün onay bekleyip sonra para iadesi oldu. Para hesaptan çekildiği halde hala alınabilir görünüyordu domain. Namecheap ya da 1and1 kampanyalarını takip et. Onlar da ucuza domain veriyor. En azından bildik firmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam ben gecen 1 tane domain aldim bir sorun yok ama @economist ile iletisime gecerek 6 Tl ye de alabilirsin
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Merak ettiğim bi şey var, şimdi bi firmadan domain aldık, firma kapanırsa bizim domain ne oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Strato cok berbat bir firma maalesef. Hem yonetim paneli hemde ticket sistemi acisindan eksilerde.