-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci gibi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar adsense reklamları yayınlanan bloga subdomain ile dizi sitesi kurmanın zararı var mıdır? Adsense ban olayı olabilir mi? Tabii ki subdomainde adsense yayınlanmayacak 😀
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Subdomaini bırakın aynı hosting'de başka alan adı ile açarsanız bile, büyük ihtimal yine banlanırsınız. Eğer dizi sitesi açmak istiyorsanız farklı hosting farklı alan adı kullanmalısınız. Diğer türlü AdSense politikalarına aykırı bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Adsense politikalarına aykırı bir durum falan değil sallamayın Allah aşkına ya artık . Sunucumda 10 IP var içinde adsense olan haber sitelerimde var, teknoloji bloklarımda var, dizi-film sitelerimde. 5 yıldır bu şekilde devam ediyor.
Kurabilirsin kardeşim ama farklı IP varsa tabii... Fakat sub domaine hiç bulaşma.
Edit:
Kodnova arkadaşında dediği gibi ciddi sıkıntı yaşarsınız. Ben hem senden, hem arkadaştan özür diliyorum. Kafamın dalgınlığı ve bu aralar ki streslerim yüzünden tabir-i caize lapin gibi atlamışım konuya. Varsa imkanın 3-5 liraya başlangıç için hostingler var onlardan al, oraya kur dizi siteni. Hem hostingi denemiş olursun hem de, ana siten adsense yüzünden sıkıntıya girmez. İyi forumlar bol kazançlar.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Kodnova Kusura bakma ben yanlış anlamışım, o zaman sıkıntı yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]