-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu teknoclouds denen firmadan bikaç tane domain alma gafletinde bulunmuştum vakti zamanında. Şimdi bu dandik firmadan tüm bağlarımı koparmaya çalışıyorum ama herifler transfer kodlarını vermiyor. Ticket açtım ama günlerdir cevap yok. Bu adamlardan bu kodları nasıl alabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uzun zaman önce herkes uğraştı sanırım toplu şekilde herkesi bu duruma uğratıp kaçıp gittiler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Uğraşmaktan vazgeçmeyin ama çok umutluda olmayın. Muhtemelen geri alamayacaksınız ve domainin süresi bitip düşmesini bekleyeceksiniz ama yine de ara sıra destek atın, kod isteyin deneyin şansınızı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domainim süresi bittiğinde 8 bin tl civarında bir ücrete satılığa koydular fazlada beklentiniz olmasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
Webmaster web editör
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, aşağıdaki yöntemi uygulayarak ben 12 domainimi kurtardım. Bu işin başka yöntemi yok. Bu yöntemde önemli olan whois bilgilerinin doğru ve sizin adınıza olması. Eğer bunda sorun yok ise 2 gün içerisinde tüm domainleriniz domainspricedright.com hesabınıza aktarılır. Bu firma teknoclouds ile aynı firmaya bağlı olduğu için transfer kodu gerekmiyor.
Yöntem:
https://www.***.net/domain-genel/2921916-teknoclouds-ucretsiz-domain-kurtarma-yontemi.htmlNot: whois bilgileri eşleşmiyor diye hata dönerse teknoclouds hesabınızda whois doğru gibi görünse de işlemleri manuel yaptıkları için göründüğü şekilde düzenlememiş olabilirler. Şayet birisinden devir aldıysanız o kişinin bilgilerinin durma ihtimali yüksektir. bu durumda o kişi ile iletişime geçmeniz gerekecektir.
Bunddle ve News Kayıtlı Teknoloji Sitesi Satışta
3 Yaşında Genel Blog Sitesi Satışta
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
Webmaster web editör
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim açıklamam Teknoclouds'dan domain transferinin nasıl yapılacağı ile ilgili. Size kim ne için fatura çıkarttı, ödemesi kartınızdan tahsil mi edildi? Neyden bahsettiğinizi anlayamadım açıkçası:S
Bunddle ve News Kayıtlı Teknoloji Sitesi Satışta
3 Yaşında Genel Blog Sitesi Satışta
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Lanet olsun onlara benimde 1 domain kaldı.
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web ve Mobil Geliştirme
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
samsunda akrabalarım var. samsuna gittiğimde bi ziyaret edeceğim bu şahısları zaten.