ers0be
new project loading...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
PC Teknik
-
-
Ad Soyad
E** i**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
teknoloji ve bilgi üzerine güncel olarak yazılar eklerseniz, tutabilir bence arkadaşların dediği gibi editör birini bulup ilk başta parayı makalelere vermek daha mantıklı.
ers0be
new project loading...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
PC Teknik
-
-
Ad Soyad
E** i**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wmaracın' da konu açabilirsin, aylık belirli bir limit koyup fiyat belirleyebilirsin yada kelime başı olacak şekilde makale yazan arkadaşlar da mevcut forumda arama yaparak bu kişilere ulaşabilirsin. fakat bence aylık olarak sabit birisiyle çalışman fiyat açısından da daha makul olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle marka bir site için daha kısa bir isim olmalı, akılda kalıcı olmalı, Chip gibi mesela. Shiftdelete çok eski bir site bildiğimiz gibi. Onun dışında, teknoloji sitesi para getirir, ama çok fazla soru da alır takipçilerinden onu da belirteyim. Paranın geleceği alanları bulabilmek önemli. Kaliteli bir makale için en az 3 TL'yi gözden çıkartmalısınız; ve günde, marka olabilmek adına en az 4-5 makale girişi yapabilmelisiniz. Tasarım + seo + reklam fiyatlarını sayamıyorum, alanım değil.
Bunların dışında, domain düşünce hemen almış olmanızın, domainin değerli olduğu anlamına gelmediğini de belritmeliyim, o domain düştüğü anda 0'landı zaten. Ben olsam daha kısa bir isimle yola çıkardım.
Ek Olarak: Bence yazabiliyorsanız kendi makalelerinizi kendiniz yazın, sizin siteniz için sizin kadar kimse özenemez. Ben de makale yazarak başladım bu işe, belki iyi yazıyordum; ama kendi sitelerime daha iyi yazıyorum.