lostyazilim

Teknolojibilgi.com değerli mi sizce?

18 Mesajlar 2.099 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

adige adige jinepsmedia.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yok
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 4 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

kramper adlı üyeden alıntı

potansiyel düşmanlarız hocam :D

yok benimki kendi halinde kimseye zararı yok öyle duruyor kurulduğundan beri :)

wmaraci
reklam

ers0be ers0be new project loading... Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)
teknoloji ve bilgi üzerine güncel olarak yazılar eklerseniz, tutabilir bence arkadaşların dediği gibi editör birini bulup ilk başta parayı makalelere vermek daha mantıklı.

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

ers0be adlı üyeden alıntı

teknoloji ve bilgi üzerine güncel olarak yazılar eklerseniz, tutabilir bence arkadaşların dediği gibi editör birini bulup ilk başta parayı makalelere vermek daha mantıklı.

maaşlı bir editörden mi bahsediyorsunuz?

• Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)

kramper adlı üyeden alıntı

maaşlı bir editörden mi bahsediyorsunuz?

evet hocam, güncel ve özgün kalmak gerçekten sitenin başlangıcında çok farkedicektir. ayrıca twitter ve facebook sayfalarınızla da destekleyebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

ers0be adlı üyeden alıntı

evet hocam, güncel ve özgün kalmak gerçekten sitenin başlangıcında çok farkedicektir. ayrıca twitter ve facebook sayfalarınızla da destekleyebilirsiniz.

nerden bulabilirim öyle birini ayrıca sizce ortalama kaç tl vermek gerekir?

• Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)
wmaracın' da konu açabilirsin, aylık belirli bir limit koyup fiyat belirleyebilirsin yada kelime başı olacak şekilde makale yazan arkadaşlar da mevcut forumda arama yaparak bu kişilere ulaşabilirsin. fakat bence aylık olarak sabit birisiyle çalışman fiyat açısından da daha makul olacaktır.

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Öncelikle marka bir site için daha kısa bir isim olmalı, akılda kalıcı olmalı, Chip gibi mesela. Shiftdelete çok eski bir site bildiğimiz gibi. Onun dışında, teknoloji sitesi para getirir, ama çok fazla soru da alır takipçilerinden onu da belirteyim. Paranın geleceği alanları bulabilmek önemli. Kaliteli bir makale için en az 3 TL'yi gözden çıkartmalısınız; ve günde, marka olabilmek adına en az 4-5 makale girişi yapabilmelisiniz. Tasarım + seo + reklam fiyatlarını sayamıyorum, alanım değil.
Bunların dışında, domain düşünce hemen almış olmanızın, domainin değerli olduğu anlamına gelmediğini de belritmeliyim, o domain düştüğü anda 0'landı zaten. Ben olsam daha kısa bir isimle yola çıkardım.

Ek Olarak: Bence yazabiliyorsanız kendi makalelerinizi kendiniz yazın, sizin siteniz için sizin kadar kimse özenemez. Ben de makale yazarak başladım bu işe, belki iyi yazıyordum; ama kendi sitelerime daha iyi yazıyorum.

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Öncelikle marka bir site için daha kısa bir isim olmalı, akılda kalıcı olmalı, Chip gibi mesela. Shiftdelete çok eski bir site bildiğimiz gibi. Onun dışında, teknoloji sitesi para getirir, ama çok fazla soru da alır takipçilerinden onu da belirteyim. Paranın geleceği alanları bulabilmek önemli. Kaliteli bir makale için en az 3 TL'yi gözden çıkartmalısınız; ve günde, marka olabilmek adına en az 4-5 makale girişi yapabilmelisiniz. Tasarım + seo + reklam fiyatlarını sayamıyorum, alanım değil.
Bunların dışında, domain düşünce hemen almış olmanızın, domainin değerli olduğu anlamına gelmediğini de belritmeliyim, o domain düştüğü anda 0'landı zaten. Ben olsam daha kısa bir isimle yola çıkardım.

Ek Olarak: Bence yazabiliyorsanız kendi makalelerinizi kendiniz yazın, sizin siteniz için sizin kadar kimse özenemez. Ben de makale yazarak başladım bu işe, belki iyi yazıyordum; ama kendi sitelerime daha iyi yazıyorum.

Öncelikle ben para kazandırmasını değil, sitenin takipçilerinin olmasını, gerek yazıların altında gerekse forum oluşturulursa oralardan sorular- konular vs. yani ben aktiflik istiyorum amacım para kazanmak değil şu sürede. Makaleleri ben de yazarım fakat o kadar zamanım yok. Peki sizce ücretli bir editör alayım mı?

Domain hakkında teknolojibilgi bana çok akılda kalıcı gelmişti, 2 kelimeden ve çok kullanılan kelimelerden oluşması bence hafızada kalıcılıpını arttırıyor.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al