netbozum
tr.link

Ucuz domain nereden alabilirim?(Godaddy sorun yaşadım)

17 Mesajlar 2.970 Okunma
acebozum
tr.link

phponur phponur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Byboo adlı üyeden alıntı

bende 200 e yakın domain kayıtlı neredeyse birçok sektörde var,siz hangi sektörde istiyorsunuz

Hocam aslında birden çok açacaktım zaten o yüzden ucuz domain arıyorum birincisi mecbur kendim satın lacağım:selfiearth.com (bu proje üzerine: http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/selfie-sitesi-nasil-olur-137875.html)

2.side:teknoloji olsun bilim olsun yani uğraşmayı severim bunlarla ilgili açacaktım ,hayatın enlerini falan yazacaktım hepsini özgün olarak örneğin:en iyi 10 otel (atıyorum) veya uğraşacağım teknoloji , blog vs .vs işte

uğraşacak birşey yapayım artık internette günde 5 saat falan geçiriyorum hergün içerik eklerim yani :D

googleasistan
reklam

sosyaloyuncu sosyaloyuncu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci,Web Developer
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
İki senedir godaddy ve namecheap kullanıyorum domain alımı için. İkisinde de sorun yaşamadım. Eğer bilgilerinizde tutarsızlık/yanlışlık varsa veya kullandığınız kredi kartıyla hesabınızdaki isim uyuşmuyorsa vs gibi sebeplerle bu tür durumlar yaşanabilir. Godaddy o kadar büyüdü ki artık yetişemiyorlar ve bu yüzden hantallaşmaya başladı bunun yerine namecheap kullanabilirsiniz, canlı destekleri bile var.

Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı

İki senedir godaddy ve namecheap kullanıyorum domain alımı için. İkisinde de sorun yaşamadım. Eğer bilgilerinizde tutarsızlık/yanlışlık varsa veya kullandığınız kredi kartıyla hesabınızdaki isim uyuşmuyorsa vs gibi sebeplerle bu tür durumlar yaşanabilir. Godaddy o kadar büyüdü ki artık yetişemiyorlar ve bu yüzden hantallaşmaya başladı bunun yerine namecheap kullanabilirsiniz, canlı destekleri bile var.

Hocam kayıt bilgilerimi 3-4 kez kontrol ettim hepsi gerçek bilgiler yani

smnkz smnkz The Best or Nothing! Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 25 / 45
  • Ticaret 23, (%100)
Bende 2 gün önce aldım 4.90 a üstelik ciddi düşündüğüm bir projeye. Ama kart ve üyelik bilgilerimde sıkıntı yok. Siteyi kurmadan önce domaini taşısam mı başka bir sağlayıcıya? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
Konuyu baltaladıysam phponur arkadaşım özür dilerim.

wmaraci
wmaraci

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Bende aynı şeyi yaşadım. Çok önemli bir projem var. Godaddy'den 5 tlye aldım 1 aydır sorun yok patlar mı? Patlarsa geri alabilir miyim?

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Şöyle bir laf vardır.''Ucuz etin yağnisi yenmez''.Gidin ihs isimtescil veya başka firmalardan alan adı altüsü 20 ila 16 tl arası bazen kampanya olur.Niye 3 aylık domain alayımda her gün acaba domainim kapanır mı ? diye düşüneyim ? Sizce doğru değil miyim ? ama bende öğrenciyim neden fazla para vereyim oda var ama eşeğimizi sağlam kazağa bağlamak gerek

• Üyelik 18.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

smnkz adlı üyeden alıntı

Bende 2 gün önce aldım 4.90 a üstelik ciddi düşündüğüm bir projeye. Ama kart ve üyelik bilgilerimde sıkıntı yok. Siteyi kurmadan önce domaini taşısam mı başka bir sağlayıcıya? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
Konuyu baltaladıysam phponur arkadaşım özür dilerim.

Sorun değil dostum ama her ana diken üstünde olacaksan bence madem ciddi bir proje STERK adlı arkadaşın dediği gibi eşeğini sağlam kazığa bağla

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al