-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İki senedir godaddy ve namecheap kullanıyorum domain alımı için. İkisinde de sorun yaşamadım. Eğer bilgilerinizde tutarsızlık/yanlışlık varsa veya kullandığınız kredi kartıyla hesabınızdaki isim uyuşmuyorsa vs gibi sebeplerle bu tür durumlar yaşanabilir. Godaddy o kadar büyüdü ki artık yetişemiyorlar ve bu yüzden hantallaşmaya başladı bunun yerine namecheap kullanabilirsiniz, canlı destekleri bile var.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
smnkz
The Best or Nothing!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende 2 gün önce aldım 4.90 a üstelik ciddi düşündüğüm bir projeye. Ama kart ve üyelik bilgilerimde sıkıntı yok. Siteyi kurmadan önce domaini taşısam mı başka bir sağlayıcıya? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
Konuyu baltaladıysam phponur arkadaşım özür dilerim.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bende aynı şeyi yaşadım. Çok önemli bir projem var. Godaddy'den 5 tlye aldım 1 aydır sorun yok patlar mı? Patlarsa geri alabilir miyim?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şöyle bir laf vardır.''Ucuz etin yağnisi yenmez''.Gidin ihs isimtescil veya başka firmalardan alan adı altüsü 20 ila 16 tl arası bazen kampanya olur.Niye 3 aylık domain alayımda her gün acaba domainim kapanır mı ? diye düşüneyim ? Sizce doğru değil miyim ? ama bende öğrenciyim neden fazla para vereyim oda var ama eşeğimizi sağlam kazağa bağlamak gerek