-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kamu Personeli
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geniş düşünemeyenler, negatif konuşur. Bence süper fikir. Kanunen hiçbir sıkıntısı yok. Olsaydı, bla bla car olmazdı, otobüs firmaları isyan ederdi. Sistemi yapabiliyorsanız başlayın. Zaman kaybetmeyin. Her şeyin bir başlangıcı vardır. Taksimetrede denetim yok. Aynı yolu sürekli dengesiz fiyata gidiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm/Otel
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce yakın çevrende haritalara konum ekleyerek (ki spamdır bu haritalarda da) o konumlarda çıkabilirsin. Bunu da site üzerinden yönlendirebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
taksimetrenın 50 lira yazdıgı yere sen 40 liraya musterı tasıyacaksın hemde bunu gercek taksımetrelı taksıcıye yaptıracaksın pekı adam 50 lıra alacagı ısı nıye 40 liraya yapsın buyuk fırmalar uber cream bitaksı gıbı komisyon almadıkları yada 25 kurus gıbı komık bı rakam aldıkları halde oturtamadılar bu sıstemı sen %20 gıbı bı rakamla cok zor arkadasım.gercı anladıgım kadarıyla elınde yazılım falan yok sadece fıkır ama yınede kolaylıklar dılerım.umarım basarılı olursun.bende bu is ustundeyım ama benımkı tamamen farklı
.Herseyin hayırlisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
TSK PİYADE KOMANDO
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam adam demiyoki sen bu fiyata götürceksin taksici belirleyecek atiyorum sabit olur ben genelde sabit olduğum yerlerde taksimetre açılmaz sabittir cunku az ileri gidersin veya geri ama fiyat aynidir taksicinin işine gelir neden, iş yapicak çünkü biraz daha detaylı araştırma yapılarak bu işe girişilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-