Arkadaşlar bir heves 2 gün önce tüm günümü yiyecek bir işe baş koydum ama iyice sıkıldım tasarım işinden bu sıkıntının içinde php kodlama yapmam mümkün değil , fakat projeyide yapmak istiyorum.
Bu yüzden eğer benle iletişime geçecek php - html geliştiriciler varsa devredecem c-panel ve diğer hizmetleri ;
(domain'e TC'si ile ortak olacak , host verileri onun elinde olacak.)
iletişim : omer.karahan.tr@gmail.com
Aklımdaki proje ;
-> Üniversite bilgileri yansıtılacak (!! üniversite adaylarının istediği detaylar)
-> Öğrenciler kendi üniversite adreslerine kayıt olabilecek ( sakarya.universitesi.info)
-> Üniversite öğrenci sayısı - taban puanları dağıtılabilecek.
-> Öğrenciler üniversiteleri hakkında yorum yapabilecek.
-> Ders notları dağıtılabilecek.
-> Öğrenciler etkileşim içinde olabilecek.
-> Öğrenciler mesajlaşabilecek.
-> ileri zamanlarda üniversitelerin kendi forumları kurulacak.
sistem genel itibari ile böyle ve domain bu sisteme hizmet edebilir diye düşünüyorum,bu sistemi yapacak kişilere siteyi devredeceğim ama bazı hukuksal bağlılıklarım sürecek,fakat domain ücreti + host ücreti hariç hiçbir kazanca eğer sistemi yazarsa - gerçekleştirirse ortak olmayacağım.
Sadece sıkıldım artık ve domain ve hostun ziyan olmasını istemiyorum , gelişmesini akılmdaki projenin gerçekleşmesini istiyorum.
2-3 gün üzerinde durduğum saf html - basit jquery - parçalı css temam ; universitesi.info/sakarya yada sakarya.universitesi.info
Neden sakarya derseniz ?
-> Sakarya üniversitesi Makina Mühendisliği öğrencisiyim.