-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
soft.net olsaydı tadından yenmezdi hocam ama buda iyi bence heleki 67 uzantısı doluysa şahane satış konusunda bence gittigidiyora filan satış aç elbet talip çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci :)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
soft.net olsa okulu bırakırdım, onu bize verirler mi be ! :D
.com.tr ve biz.tr si dolu ama TR de pek ederinde alıcı çıkacağını sanmıyorum. Dediğim gibi softnet diye aratınca yabancı bir çok şirket gördüm, belki alırsa onlar alır. (inşallah alıcı çıkar :o)
nedir bunun ederi sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla hocam eğer şirketler orta ve büyük çaplıysa bence 5bin fiyatı açarsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
umarım satarsın hocam aslında biz bu işlere yeni yeni başlıyoruz ama yurtdışında bu işler şirketler bile var domainleri derliyor alıyor projelik jenerik isimli domainleri ve yüksek fiyatlarla satıyorlar yani bir sektör haline gelmiş ama yakında bizdede bu iş bir sektör halini alır
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
valla hocam 67 uzantısı doluysa çok güzel domain yakalmışsın.İnşallah güzel bir fiyata satabilirsin.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci :)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biz de resmi kurum yok ama, avcı çok. geçen *** da biri oyun.org için 10.000$ veriyorlar satayım mı diye başlık açmıştı kendisi 7$ almış zamanında . Bir de meşhur kıvılcım istanbulluoğlu diye hayalet biri var ne kadar TR jenerik varsa çoğu onda, adam elindekileri satsa 7 değil 17 ceddini doyurur herhalde :D
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Arkadaşım bende araba (dot) gs adresini aldım, hemen hemen tüm Türkiye'den alınabilecek uzantıları dolu, ilk önce yatırım diye düşündüm sonrada projeyi sistemleştirdim yakında başlıyoruz inşallah, yapabiliyorsan iyi bir yap o domain ile, satmak 2. planda olmalı.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.