-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Master
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, Domain Yeni.Biz 3 yıldır kaytlı satsam kaça gider?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ben olsam hiç satmam ve projelendiririm. İçeriğini düşünmek zaten çokta zor olmayacaktır. Sorunuzun cevabını bu sebeple vermekte zorlandım açıkçası. Öncelikle en azından başarısızda olsanız domaini değerlendirin. Bir proje başlangıcı yapın. Olmadı mı ? Öyleyse projeyle beraber değerlenmiş vaziyette satarak domaini değerli kılarak şuanki aklınızdaki rakamların daha üst seviyesinde satış yapın derim. Kendi görüşüm bu şekilde ancak kafadan bir fiyat vermek çok zor. Örnek olarak meyhanedeyiz.biz gibi bir projeyi baz alabilirsiniz. umarım yeterince açıklayıcı olmuştur :) iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
xx.xxx rakamlara satabilirsiniz diye düşünüyorum.Bence alan adı alırken tarla alıyormuşsunuz gibi düşünün siz bu tarlaya ürün ekip satarsınız daha pahalıya satarsınız.Ürün iyi gelirse ise satmanıza gerek kalmaz tarlayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Master
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sokrates, yorumunuz için çok teşekür ederim, çok proje kendimde düşündüm aslında, ama ayricak zamanım yok :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
dvrmkcn adlı üyeden alıntı
xx.xxx rakamlara satabilirsiniz diye düşünüyorum.Bence alan adı alırken tarla alıyormuşsunuz gibi düşünün siz bu tarlaya ürün ekip satarsınız daha pahalıya satarsınız.Ürün iyi gelirse ise satmanıza gerek kalmaz tarlayı.
filmd.net icin fikriniz nedir acaba?
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam uzantısı değerini ciddi düşürüyor. Estibot 220 Dolar değer biçmiş bende o civarda görüyorum 1k TL üstü gideri var ciddi alıcı bulursanız.