-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar
Dün düşen di-zi nokta com alan adını kayıt ettim. Bu domain ile ilgili değerli düşüncelerinizi alabilir miyim? Mesela satmak istesem alıcı bulur muyum? Bir de hangi fiyat aralığında satabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana göre okunuşta dizi kelimesi olabilir ama keyword olarak google da ne olur bilemem. gel sana dizitv.xyz vereyim :)
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
dizibul .com su an satışta 1995 usd org projesiz duruyor net bende bakalım forumda bu domaini 100 200tl den fazla verecek çıkacakmı merak ediyorum doğrusu - işaretli domainlere çok zorda kalmadıkça kimse yanaşmıyor bu şekilde domain sahibi olan firmalarda iyi para emek zaman harcayarak yükseliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arama motorları domain ismindeki '-' yi boşluk olarak algılar bunun için sitenizi di zi olarak görecektir buda dizi kelimesinde aramalarda sikinti çıkarır bu gibi durumlarda ön araştırma yapmak çok önemli yoksa zarar ediyoruz malesef
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
büyük ihtimal elinde patlar :) google - den dolayı dışlar "di zi" diye aratılmazsa orası ayrı
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Google 'da arama sonuçlarına bir faydası dokunmaz. Virgül ve orta tire gibi noktalama işaretleri keywordsleri ayırmak için kullanılır. Bir örnek vermek gerekirse:
shameless-full-izle iken sizin bu domaininizin mantığı ise şu şekilde olur sham-eless-full-iz-le
Misal bir anahtar kelime girerken dizi izle, hd dizi izle gibi ayırırız di, zi izle, hd dizi, izle gibi değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google açısından bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum zira arasında - (tire) olan ve bizzat ilgilendiğim bir domain var, aramalarda hiç bir sıkıntı olmuyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
'-' ile ilgili yorumlara almadan önce bakmıştım sorun olmaz diyenler çoğunlukta. Sorun olacak nokta markalaşma konusunda biraz sıkıntı yaratabilir yada kullanıcılar yazarken t re unutulanilir ve dizi nokta com adresine gidebilirler ki o domainden kullanılmıyor sanırım.