-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HostingDunyam.com.tr 'yi öneririm size aylık 7 tlye sınırsız hosting veriyor. Radore'de barınıyor. Ücretsiz SSL vermekte.
Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur
- Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yoncu'den 3-4 yıl önce hizmet almıştım ancak o kadar pişman oldum ki daha da bulaşmadım o firmaya. İnternet sitesi bile tarihi eser, yıllardır değiştirmemişler, paketlerin hepsi aynı yıllar önce neyse şimdide aynı. Windows'un en eski logosunu kullanıyorlar, sence hostingleri ne kadar günceldir? sunucuları yeni teknolojilere ne kadar ayak uydurabilir?
Tavsiyem buradan alman:
https://bit.ly/kalitelihostinghk , 6 yıldır güzelhosting deyim gram sıkıntım olmadı. İmzamda ki kişisel blog sitem ve daha birkaç web sitemde bu firmada barınıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zamanında sunucularının root şifreleri elden ele gezen, bir hosting hesabınız varsa çok kolay root edebileceğiniz, piyasaya yeni gelen, ilk defa hosting olaylarını falan duyan insanlara hizmet veren H(T)osting sitesi.
Güvenlik, hız, gibi olaylar sizin için önemli değilse almanızda bir sakınca yok diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu paketi 2 kere kullandım, çok saçma bir ddos koruması var 2-3 kere sayfa yenileyince ddos saldırısı deyip yöncü reklamı çıkıyor. Performans olarak vbulletin'da fena değildi, Wordpress'te vasat. Ddos koruma olayı benim çok canımı sıkmıştı. Ayrıca bu pakette Cloudflare'de kullanamıyorsunuz. Kısacası hizmetlerini pek beğenmedim ve bir daha da bulaşmadım.
Edit: Yöncü hesabımda 32 tl param kalmış ödeme alamadığım için ne yapacağımı da bilmiyorum :D
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sakın ama sakın bulaşmayın. En ufak işlemde tek seferlik işlem ücreti isterler. Yok şu olacak bu olacak bu tek seferlik destek ücreti almalısınız vs vs. Daha öncesinde sunucu kiralama işlemlerim olmuştu. Koşarak uzaklaşın oradan... Yoncu pişmanlıktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam küçük firmalarla ucuz diye defalarca çalıştım. ama dediğim gibi adama bir bakıyosun tası tarağı toplayıp gitmiş. nacizane tavsiyem hostinge hiç girme vds al yok ben hosting alacam diyorsanda 1. sırada natro 2 sırada godady 3. sırada güzel hosting önerebilirim. ama şunu unutma bir malın fiyatı her zaman bellidir. natronun veremediği ürünü yonca veremez. illaki bir yerden kısar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güvenlik olarakta sıkıntılı birçok kişi burayı bypasslıyabiliyor yani mesala aynı sunucuda 1 tane sitede sql var oradan hoopp ta senin sitene kadar gelip hackliyor uzak durun bence goodady pahallıdır ama sağlamdır hosting güvenliği açısından