-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dayanıklı bir laptop istiyorum. Yani öyle 2 güne parçalanacak bir ürün olmasın. Minimum 4-5 sene götürsün istiyorum.
Bilgisayarda oyun oynamak istiyorum. Şu andaki bilgisayarım çok eski ve chromeda bile kasıyor. O yüzden alacağım laptop ile gta 4, gta 5, crysis, far cry vs. ne varsa oynamak istiyorum ama bu bütçeye göre böyle bir laptop bulabilir miyiz?
asus, lenovo nasıldır? amd ekran kartlı olması bir eksi midir? illa nvidia mı gerekli?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
lenovonun uygun bir modelini alabilirsin.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bütçeyle gta 5 , farcry 4 gibi oyunları oynaman imkansız ultra lowda çalıştırsan gene sorun yaşarsın , nedeni ise adam gibi laptop alman lazım en az 2 soğutucusu bulunması lazımki oyun oynarken ısınmasın ek olarak sıcak yaz günleri problem olmasın, amd laptoplar çok yok olsada dandik , o yüzden intel ve nvidia tercih edeceksin oyun oynayacakcak , adam gibi olması için en az i7 ve nvidia gtx serisi olması lazım nedeni ise mobil işlemcilerde zaten performans kaybı var i7 altı ve GT serisi olursa o laptop bi işe yaramaz , akustik ve iyi ekran olarak tercih edersen hem güzel ses hemde gözünü koruyacak bir şeyler seçersin, fakat bunlar için bütçeni daha fazla arttırman lazım yada masaüstü toplayacan
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1000 lira daha eklemeniz halinde monster abra serisini öneririm. 1800 tl'ye alacağınız laptop öyle uzun süre kullanılmaz maalesef.