Caesar
ich bin /root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
oyun ve laptop kelimeleri aynı cümle içinde bile uyumlu değil:)
2 kişi bu mesajı beğendi.
>/dev/null 2>&1
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dolar almış başını gitmiş şuan laptop alman çok aceleci ve saçma olur. 2.70 olan dolar kuruyla 3 TL olan kur arasında çok fark olur biraz bekleyin seçimden sonra düşer 2000 liralık laptop şuan 2600-2800 civarında.
http://sadecebenimleuyu.tumblr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir ekonomi öğrencisi olarak söylüyorum: Dolar seçimlerden sonra daha da yükselecek. O yüzden beklemek ister misiniz bilmem ama 3k ile şu an da güzel bir bilgisayar alabilirsiniz. Tavsiyem intel işlemciden vaz geçtiğiniz zaman çok çok daha güzel özellikli bir amd işlemcili bilgisayar alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erekaone adlı üyeden alıntı
Bir ekonomi öğrencisi olarak söylüyorum: Dolar seçimlerden sonra daha da yükselecek. O yüzden beklemek ister misiniz bilmem ama 3k ile şu an da güzel bir bilgisayar alabilirsiniz. Tavsiyem intel işlemciden vaz geçtiğiniz zaman çok çok daha güzel özellikli bir amd işlemcili bilgisayar alabilirsiniz.
İntelden vazgeçip amd almak mı? Ekonomi öğrencisi ekonomiyle ilgilenmeli amd alınmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erekaone adlı üyeden alıntı
Kusura bakma sana sormadan yazdım bir hata ettim.
Neyse ben yine sana sormadan yazacam ama: AMD alınır bal gibi de alınır bırakın artık bu amd yaramaz triplerini. Diye diye intele boş yere para veriyoruz. Bu gün dünyanın en iyi işlemcilerini üreten firma amd dir. Eğer bir kasa topluyorsanız yapacağınız ilk iş amd bir işlemci ve ona uyumlu parçalar almaktır. Peki kasalar için bu kadar güzel işlemciler üreten amd laptoplar için neden üretmesin. Elimde 3 adet bilgisayar var bunların 2 si amd bir intel ve neredeyse hiç bir farkları yok. A serisi amd ler bana kalırsa i serisi intelleri geçer hatta. İntel her test de birinci diye gidip o kadar para bayılmaya gerek yok. Sradan bir bilgisayar kullanıcısı için bence amd hem uygun hem kaliteli.
İntel kötü mü değil ama o kadar parayı sırf intel diye harcamak bana mantıksız geliyor.
Ekonomi dışında bir şeyle de ilgilendim bu arada kusura bakmayın lafınıza laf ettik ama...
Yapma gözünü seveyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Dolar bu kadar yüksekken elektronik ürün almak sıkıntı. Düşer mi dersen, düşmez. O yüzden beklemekte birşeyi degiştirmeyecektir. Laptop almayı kimseye önermiyorum ama ihtiyacın varsa PC geçince 1 tane önereceğim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Niye laptop? Yani aynı özelleikleri yarı fiyatına toplayabilecek iken, masaüstü diz kendine, bir tane de çok lazımsa idareten ikinci el veya ortalama bir laptop al, aynı fiyata gelsin; o da gerçekten lazımsa, benim mantığım bu. Ben olsam basardım tüm parayı kasaya..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Hocam tam 3 bin tl ye monster abra a7 versiyonları var fiyata göre gayet güzel laptoplar.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?