-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu şoklama olayı mantıklı geldi biraz aslında. Bir nevi adrenalin basıyorsun pile ama dediğiniz gibi 4 seneden beri hiç çıkarmamıştım pilini güç kaynağı olarak devam.
Not: Bilgilendirme açısından laptop markasını ilk mesaja ekledim.
Are you alright?
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
4 sene çıkarmadan nasıl bekledin anlamadım iyi sabır varmış ben haftada bir bakıyorum pilin altında ne var diye :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam 4 yıllık pilse atın gitsin. Yenisini alın. Yenisini aldığınızda uzun ömürlü olmasını istiyorsanız. Aşağıdaki maddelere uyun;
1) Pil şarj olurken sürekli çıkartıp takmayın, pilin dolmasını bekleyin ve ondan sonra fişi prizden çekin.
2) Evde pili takmanıza gerek yok. Ben sürekli prizden masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorum. Sadece dışarıda pili takıyorum.
Bu şekilde kullanırsanız pilin ömrü çok daha fazla uzayacaktır. Ayrıca ilk madde tüm pilli elektronik eşyalar için geçerli.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Pili her zaman %80 oranını geçmeyecek derecede şarj etmek gerektiğini biliyorum. Samsung bilgisayarımda bir seçenek var ve şarjını %80 dolacak şekilde şarj ediyor. Birde masaüstü gibi kullanılacaksa eğer pilini çıkartmakta fayda var...
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sadece dışarı çıkarken taksaydın pili evde iken masaüstü tarzında pilsiz kullansaydın pilin ömrü daha çok uzayabilirdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
pili uzun ömürlü yapmak için yorum yazmicam ama bildiğim birşey varsa bataryayı çıkarıp hiç kullanmamakta öldürüyor 2 yıl kullandığım batarya ilk altığımda 2 saat gidiyordu 2 yıl sonunda 1.30 saate düşmüştü sonra pcyı sattım alan arkadaş hiç takıp kullanmadı 2 ayın sonunda hazin sonla karşılaştı batarya 10 dk gitmiyordu
1 kişi bu mesajı beğendi.