netbozum
wmaraci reklam

AcsesPoint Kurulumu [YARDIM]

5 Mesajlar 882 Okunma
Toplam 5 mesaj ve 882 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

bsakizli bsakizli Bilgisayar Programcısı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
  • Mesajlar 926
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba,

Odamda TP-Link modemini kullanıyorum ancak evin her yerinden wifi sinyali yetersiz olduğu için bir adet acsespoint aldım. Ben acsespoini salona bağladım. Ancak benim yapmak istediğim tek nokta. Otomatik olarak wifi bağlanması. Örnek olarak,

Odam'da iken Modem bağlanmasını istiyorum. Salonu geçtiğim zaman otomatik acsespoint bağlanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba? Daha önce bu işlemi yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa ise çok iyi olur iyi forumlar herkese iyi günler şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Şahsen bu kadar basit istek için bir yazılım çıkarılacağını sanmıyorum. Zaten ağı gördüğünde otomatik dahil olabiliyor. En nihayetinde şifreyi kaydettikten sonra tek tıkla bağlanabiliyorken konuyu gereksiz buldum. Gereksiz demeyeyim de çok üşengeç'iz sanıyorum.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

• Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Mesajlar 926
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Şahsen bu kadar basit istek için bir yazılım çıkarılacağını sanmıyorum. Zaten ağı gördüğünde otomatik dahil olabiliyor. En nihayetinde şifreyi kaydettikten sonra tek tıkla bağlanabiliyorken konuyu gereksiz buldum. Gereksiz demeyeyim de çok üşengeç'iz sanıyorum.

Yazdığımı lütfen tekrar okuyun bunu şirket yapıyor tek bir SSID adı ile şirketin her tarafındana aynı wifi var ve sinyal gayet iyi nereye gidersek gidelim otomatik wifi bağlantısı var bunu hiç hissettirmiyor bile anlamadıysanız tekrar anatabilirim... :)

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
Bahsettiğin şey söylediğin gibi kurumsal bir şirket. Son kullanıcı için bu tarz bir yazılım görmedim. Şahsen kullanmak bile istemem(yazılım ise) boşu boşuna işletim sistemini şişirmeye gerek yok.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Mesajlar 926
  • Beğeniler 102 / 79
  • Ticaret 2, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

Bahsettiğin şey söylediğin gibi kurumsal bir şirket. Son kullanıcı için bu tarz bir yazılım görmedim. Şahsen kullanmak bile istemem(yazılım ise) boşu boşuna işletim sistemini şişirmeye gerek yok.

Yazılım değil zaten halletim saol

Ek Olarak: Böyle yapmak isteyenler olursa eğer Acsespoint arayüzünde tekrarlayıcı seçmeleri gerek sonrası ise gayet basit tekrarlaycak olan modemi seçim şifreleri aynı ve SSID aynı olacaktır. Valkyrie çok yardımcı oldu

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al