-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Olayı şöyle özetleyeyim:
2012 yılında bir laptop aldım, sağolasın bu güne kadar sorunsuz idare etti beni. :)
Son zamanlarda iyice yavaşlamaya başlamıştı, 60GB SSD alıp Windows 10 Kurdum. Baya hızlandı. :D
Ancak aldım alalı hiç içini açıp temizlemedim; termal macun sürmedim. Bunun baya yararı varmış diye çok okudum.
Bizim buradaki bilgisayarcıya sordum, temizlik+termal macun için 70 TL istedi. Bana fazla geldi açıkcası. :confused: Bende cesaret edip kendim yapamıyorum, açarım ama geri toplayamam felan; zaten bu zamana kadar bu yüzden hiç ellemedim. :p
Ankara'da laptop tamircisi olan veya bu işlerle uğraşan var mı? Bu fiyat normal mi, siz kaça yaparsınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Termal çok gerekli, macun 5-10 liraya satılıyo ama işte açmak sorun😂
Ankarada laptop tamircisi varsa benim de macbook pro var 2012. Son 2 yıldır felaket kasıyor benimde termallik bir durum olabilir, hdd sağlam görünüyor. Arkadaş ile aynı hizmeti almak istiyorum bize grup indirimi yaparsanız sevinirim 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bende gaza gelip açtım, dedim bilgisayar bölümü okuyorum yaparım diye. Menteşeleri falan fırladı açarken takamadım geri :) Şimdi ekran kapanmıyor, kapansa da açarken klavyeyle birlikte yukarı kalkıyor :D O yüzden kendinize güvenmiyorsanız ehli birine yaptırın derim..