-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba.Konu doğru yerde mi bilmiyorum.
Ben full oyun oynamak için laptop arıyorum.
Bütçem ise Maximum 1.500 TL dir.
Her Türlü Tavsiyelerinizi İstiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
1500 tl ile dell ınspron serisinden bir laptop alabilirsin bende şu anda Dell kullanıyorum gayet memnunum kalitesi zaten tartışılmaz
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeş sakın böyle markalara gitme. Tamam telefonlarını beğenmem fakat Samsung'un gerçekten laptopları çok iyi. Hem muhteşem performans hemde çok sessiz. Ben 4-5 gün açık bıraktım laptopu hiçbir şey olmadı üstüne ısınmadı. 1 ay bıraksam yine bir şey olmazdı. Birde kapanma derdi yok. Malzemelerde sorun çıkmıyor. Ben 4 yıldır aynı laptopu kullanıyorum hiç sorun çıkardığını görmedim. Üstelik PES'in son üç sürümünü oynayan ve bir o kadar faklı oyunlarıda bu bilgisayarda haşat etme tecrübesiyle söylüyorum. Bir sorununu görmedim. Bence belli markalara yönelme. Mesela Toshiba gibi bir marka daha düne kadar ısınınca kapanıyordu. Halen öylemidir bilmiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hasbaly adlı üyeden alıntı
Kardeş sakın böyle markalara gitme. Tamam telefonlarını beğenmem fakat Samsung'un gerçekten laptopları çok iyi. Hem muhteşem performans hemde çok sessiz. Ben 4-5 gün açık bıraktım laptopu hiçbir şey olmadı üstüne ısınmadı. 1 ay bıraksam yine bir şey olmazdı. Birde kapanma derdi yok. Malzemelerde sorun çıkmıyor. Ben 4 yıldır aynı laptopu kullanıyorum hiç sorun çıkardığını görmedim. Üstelik PES'in son üç sürümünü oynayan ve bir o kadar faklı oyunlarıda bu bilgisayarda haşat etme tecrübesiyle söylüyorum. Bir sorununu görmedim. Bence belli markalara yönelme. Mesela Toshiba gibi bir marka daha düne kadar ısınınca kapanıyordu. Halen öylemidir bilmiyorum.
Toshibayı napacak ki ona vereceği parayla Asus alır bakar rahatına. Diğer yandan aynı şekil Samsung al derim. Paylaşımsız ekran kartlı olanlarından ,)
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **