Telepoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Danışman
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, Yeni bir laptop almak istiyorum ve ya netbook. Bana önerileriniz varmı önceliğim bütçeme göre netbook dan yana. Tavsiyelerinizi bekliyorum 2. el alacağım
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Asus almanı tavsiye ederim ben gittim afedersin mal gibi HP Pavilion g6 aldım, Asus K52j, K53j tavsiyemdir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer amacın oyun veya grafikse asus rog serisi veya allienware serisinden almanı tavsiye ederim.Ama bunlara bütcen el vermeyebilir.O zaman casper nirvanalar var bi sürü veya asus inspiron var.Bunlar güzel pclerdir.Bak ağzım sulandı bi ben alamadım :)
Nerde o eski wmaraci
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Daha önce bir laptop öneri başlığına yazdıklarımı aktarıyorum :)
HP almayın derim. HP'de ısınma problemi var. En yeni laptopları bile çok aşırı derecede ısınıyor. Belli başlı bir sorun...
Önerebileceklerim;
Toshiba, Dell ve Lenovo. Bu yazdığım 3 markanın laptopları da çok iyi. Dell'de biraz ısınma problemi oluyor yani ısınıyor fakat iyidir. Desteği mükemmel. Dell marka laptop alırsanız, ürününüzde bir sorun olduğunda evinize gelip yapıyorlar. Toshiba bir numara zaten, kendim Toshiba kullanıcısıyım hiçbir problem olmadı çok şükür şimdiye kadar. Lenovo da iyi. Kısacası her üçüne de bakmanızı öneririm