eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Selamlar arkadaşlar ,
Laptoplarda CD-ROM Yerine SSD takılmanın mümkün olduğunu söylediler . Bunu araştırdım bir aparat varmış bu yöntemi kullanan arkadaş var aramızda aydınlatan olursa sevinirim.
Bu arada bilgisayar modelim : MSİ CX61 2QC
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Evet mümkündür takılabiliyor, 30 TL civarında bir ssd kızağı ile yapabilirsiniz, bizim kullandığımız laptop içerisinde sabitlemek için bir vida yeri bulunmuyor bu yüzden hassas kullanmaya çalışıyoruz, sizinkinde var mıdır bilemem, söküp bakabilirsiniz içini ama mümkün yani.
eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
cgrclk teşekkür ederim en kısa zamanda inceleyeceğim hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Ben aynı şekilde kullanıyorum. Ürünü bulmak için "SSD KIZAK DVD TO HDD" aratmanız yeterli olacaktır. Laptopların %99 unda sabitleme vidası bulunmaktadır, büyük ihtimalle sizinkinde de vardır.
Yalnız kullanırken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ama pek büyütülecek birşey değil. Cdrom yerine taktığım harddiski D bölümü olarak kullanıyorum. Bilgisayarımı ilk açınca D orda görünüyor fakat çift tıklayınca sanki harddiske daha yeni elektrik verilmiş gibi ve 2-3 saniyelik bir bekleme yapıp ondan sonra açılıyor. Yani oradaki harddisk beklemede duruyor da bir işlem yapmak isteyince açılıyor ve hafiften çalıştığına dair bir ses çıkarıyor.
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
SSD takılan Sata bağlantı birimi. Sata 3 olmalı. CD rom kısımları genelde Sata 2 oluyor onda dikkat edin. Bende o şekilde kullandım. Sata 2 yavaş kalıyor.
cagdaskorkmaz.com.tr
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Merhaba arkadaşlar bende SSD disk aldım ( WD Green 120 GB WD120G1G0A ) leptopuma taktirdim bilgisayarcıya ama pc çok yavaşladı. Daha sonra söktük bakalım yenisi ile değiştirdik.
Bana da tavsiye ettiler CD-rom yerine HDD ni taktır diye ama oda sağlıklı olmuyormuş belirli bir süre sonra sorun çıkarıyor dediler. En sağlıklısı bir HDD kutusu aldım taşınabilir olarak kullanacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik Danışmanı / SEO
-
Ad Soyad
F** T**
-
-