-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sony vaio laptopum ekrani catladi degistirmek icin yeni ekran aldim an itibari ile diger ekrani sorunsuz takip sökmüstüm bunu takarken bataryayi unutmusum ve çalistirdim... Ekran calisiyor ama sönük ekran gözüküyor ama aşiri sönük anca belirgin yerler mause bile bulamiyorsunuz.
Bazi forumlardan okudum fuse şarteli filan atmis 19v elektirik gelmiyor diyorlar yapabilecegim kolay biseyse bilen arkadaslar anlatabilirmi yoksa daha fazla riske girmeden tamirciye götürmeyi dusunuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Ekran parlaklığını yanlışlıkla kısmış olmayasınız ?
Php Developer & Network Admin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acmayi Denedim kisilmis kadar az degil parlaklik hicbirsey belli olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Benim eski macbook gitmişti kendiliğinden. Sorun ekran ışığını algılayan sensördendi, iphone gibi ışığa duyarlı olarak ekran ışığını kısıp açıyordu.
Sonra yaptırmadım eskimişti zaten yeni bi mac aldım eskiyi attım gitti. Normalde taşın suyunu çıkarırım bozulan şeyi 40defa tamir edip kullanırım ama artık yok eskiyi atıp geçiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumlarda ekran degistirirkenbatarya takili olmamasi bataryada calistirilmamasi gerektigi yaziyordu bende bunu yaptim işte sorunumun kaynagini kismen biliyorum pektekarsilasan olmamis sorunla en iyisi tamirciye bi gideyim zaten saticam bu bilgisayarida masaustu alcam nefret ettim laptoptan isiniyo kapaniyo isiniyo yavasliyowifi az cekiyo yok fiş kismi oynuyo gicik oldum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Panelinizin sağlam olduğuna eminmisiniz, arada ledleri veya flörasanları çalışmayan paneller çıkabiliyor. Ayrıca panelin ışıklarının soketlerini kontrol edin yanlış takmış olabilirsiniz veya tam oturmamış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-