-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar Laptop hdd icinde onemli verilerim var pc acilista biosa giriyor harddiski gormesine ragmen (bi kac defa gormedigi de oldu) windowsa gecis yapmiyor , biosu default ayarlara getiriyorm tekrar deniyorum yine olmuyor hdd icinden cizirti gbi ses geliyor bu arada. Yardim edebilecek arkadaslar varsa cok mutlu olurum en kötü ihtimal kisa sure icinde istanbul avrupa yakasında verilerimi kurtarabilicegm bi yer var mi uygun fiyat olması da lazım tabi acil destek bekliyorum arkadaslar. Simdiden teşekkürler.
Corei5
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
miadını doldurmuş kardeşim fazla kurcalamadan teknik servise verip verileri kurtarmalarını rica et. bi süre sonra hiç tepki vermemeye başlayacak çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknik servis veri kurtarma yapar mi ki ?
Ek Olarak: Yok mu yardim edebilicek kimse :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
OguzhanK bu konularda pek bilgim yok ancak benimde tüm verilerim silindiğinde Recovery My Files programı ile bir çoğunu geri getirmiştim. Belki yardımı olur. Geçmiş olsun.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Live linux cdleri ile pcnizi başlatın büyük ihtimalle harddiskinizi görür oradan harici bir harddiske aktarabilirsiniz. Veri kurtarma için basit bir sorunsa yani live cd gibi basit çözümlerle oluyor ise teknik servisler çözüm bulabilir ama hdd de sorun büyükse profesyonel destek almanızgerekir bunun da maliyeti yüksek olur. Tak çalıştır cdleri internette ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kardeşim bozulmuş işte. Servise ver bakalım oluyormu. Olmuyorsa bu işi yapan firmalar var. Googlede bi araştır.
cagdaskorkmaz.com.tr
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam başıma geldi benim de büyük ihtimal güncelleme sonrası ya da elektrik gitmesin den dolayı olmuş tur.
Teknik servis'e götürdüm hdd bölünmüş bir nevi işlem görmez diyip yeni harddisk taktık deyip bana kendi harddisk'imi göndermiş ler malum burası "TÜRKİYE" onun için flash bellek alıp sadece format atın biçimlendirmeden bildileriniz windows.old klasorune gelecek tir klasor c klasorun dedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Graphicer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
Bugün bi kaç yerde araştırma yaptım ve verilen minimum fiyat 500 TL 'ydi bende içindeki bilgiler 500TL Etmez diye düşündüm ve samsung 850 evo (120GB) SSD aldım yalnız sonradan farkettm ki benim anakartım sata 2.0 mış ve bu ssd 3.0 ama buna rağmen aktarım hızları hdd nin baya üzerinde şu an (Read : 328 / Write : 400) . Yani arkadaşlar bana ders oldu bundan sonra google drive yandexdisk gibi platformları kullanarak önemli dosyalarmı buluta atıcam mesela google drive 15Gb ücretsiz alan veriyo bu benim için yeterli. Sizede tavsiyem harici disk size hamallık gibi geliyosa bu tür uygulamaları kullanın .
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öyle durumlarda Hiren's Boot kullanarak ms-dos üzerinden bir harici diske yedek alabilirsiniz. Ben zamanında mail.ru'dan aldığım depolama alanını kullanıyorum size de tavsiye ederim şuan 25 gb veriyor galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba
Hirens boot ile bad sector taraması yapabilirsiniz.