lostyazilim
tr.link

Laptop Öneri

14 Mesajlar 2.504 Okunma
lstbozum
tr.link

emirbugra emirbugra Entrepreneur Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web ve Mobil Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 39 / 38
  • Ticaret 3, (%100)
Ben 7 yıldır Lenovo G560 kullanıyorum. Evet 7 yıldır, evet lenovo g560. SSD hardidsk taktım, klavyesini yeniledim ve fanını değiştirdim, 8gb ram taktım. 4-5 kere de termal macun sürdüm ve hala canavar gibi. Ekran kartı 512mb nvidia g310m son derece dandik bir ekran kartıdır. Çok ısınır ve cs1.6dan başka bişey açmaz. Artık aramızda bir aşk oluştu o yüzden satamıyorum ve yenileyemiyorum. Birgün çocuğum büyürse ona veririm belki ama başkasına vermem.

Işıklı klavyeli, soldaki shift tuşunun yanında büyük küçük işaret butonu olan (nedense son bilgisayarlarda o tuşu kaldırmışlar sanki bitaraflarına batıyodu), i7 işlemcili, 16 gb ram, en az gtx960 ekran kartlı bir bilgisayar arıyorum. ikinci el olabilir. mümkünse izmirde olsun çünkü ikinci el bilgisayarı görmeden almam.

wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-i5-islemci-notebook-magazadan-satis-erkan-ticaret-kampanya-511448979/detay

Bu bilgisayar artık çöp olmuş. Sistem çok eski, nasıl kullanıldığını bilmiyorsunuz 2. el. Güncel bir sistem ya da 0 tavsiye ederim. Eğer sadece kod içinse performans aramıyorsunuz ancak yine de sizi uzun süre götürecek bir şey olmalı para vereceksiniz sonuçta.

Sercans Sercans www.sercansevincer.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Wordpress Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 100 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Hangi amaçla tercih ediyorsun ona göre değişiklik gösterebilir. Fakat Monster markasını incelemeni ve bütçen yeterse her türlü tercih etmeni öneririm. Performans canavarı olan Monster marka laptoplar ön planında olmalı diye düşünmekteyim

İyi forumlar

ontedi ontedi www.ontedi.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı, Matematikçi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1118
  • Beğeniler 325 / 324
  • Ticaret 2, (%100)
Bende 6yillik vaio var. Bir ssd bir de 4 gb ram takviyesi yaptim cayir cayir Android studio, visual studio, photoshop çalışıyor. Ekran karti da gt 310 yada 210 olmasi lazim. :)

www.ontedi.com
www.cizgi.site
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al