wild
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu gün işlemci fanı çok ses yapmaya başlamıştı bende açıp temizliyim dedim. Alt kapağı açmak baya uğraştırdı vidasız sürgülü sistem yapmışlar neyse açtım fanı falan temizledim kapatırken bişey dikkatimi çekti. Ekran bölümünden anakarta 5 tane wireless anten kablosu geliyor renklendirilmiş ve numaralandırılmış sadece 1 ve 2 numaralar wireless karta takılmış diğerleri boşta ve uçlarına silikon kapaklar takılmış kartın oraya baktığımda 2 tane daha wireless kart girişi olduğunu gördüm. Bunları nasıl kullanıyoruz bu konu hakkında bilgisi olan varmı. O kadar leptopum oldu içini açtım falan ama böyle bişeyi ilk defa görüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasında benimde hp marka leptopum var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum arka kapakları açtım fakat hiç tamamen açmadım.İşlemcinin üstündeki kapak anakapak bende temizlemek istiyorum fakat leptop elimde kalır diye dokunamadım siz nasıl açtınız yardım ederseniz sevinirim
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
wild adlı üyeden alıntı
Marka modelini yazarsan leptopun yardımcı olmaya çalışırım dostum her leptopunki farklı şekilde açılıyor bazısı tırnaklı bazısı vidalı
HP G62 hocam.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!