Selamlar herkese,

ASUS B450M dragon anakart mevcut. Corsair Spec Delta RGB fanlara sahip kasa satın aldım. Montajı yaptım ama anakart üzerinde iki adet fan girişi mevcut. Biri CPU fan yazan kısım bir diğeri de cha fan. Kasada 4 tane fan olduğu için N11 üzerinden aşağıdaki fan çoklayıcıyı alıp fanların güç kablolarını bağladım. Bilgisyarı açtığımda fanlar çalışmakta ama RGB LED'ler çalışmamakta.



Fanlardan gelen farklı kablolar da var RGB kontrol kabloları sanırım. Birleştiren de bir aparat var (görsel aşağıda) üçünü birbirine ama anakartımda bunun için bir giriş mevcut değil. Benim bu aparatla ledli olan fanları birleştirip farklı bir kontrolcüye takmam gerekiyor sanırım. Anakartta yok cunku.



Yanlış aparat mı aldım acaba. Aliexpress'te fan kontrolcülerine denk geldim kumandalı falan. Onlardan alırsam mı LED'leri çalışır duruma gelir? TR satışı olan ürün örneği iletebilir misiniz? TR'de yoksa son çare Aliexpress linki de paylaşabilirsiniz.

Bunların dışında R7 2700X stok fan da RGB destekli. Bunun da kontrolcüye gidebilecek aynı 4 dişli bir kablosu var. Onu da baglayamadım.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.