Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Windows 10 Güncelleme Sonrası USB 2.0 Çalışmıyor |
|
||||
|
||||
Merhaba Arkadaşlar ;
Msi bilgisayarıma bağlı xprinter adında bir cihaz var bu cihaz usb 2.0 ile çalışıyor. dün windows 10 günceleme yaptı ve usb 3.0 oldu ve şimdi xprinter cihaz çalışmıyor. güncellemeyi nasıl geri alabilirim. yardımlar için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin Denediklerim Sitem Geri Yükleme Pasif En Son Güncellemeri Kaldırdım Klavye Mause Sorunsuz Çalışıyor. 3,0 ile
Konu TanerSELEK tarafından (17 Temmuz 2017, 14:03 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Belki basit bir çözüm olacak ama, güncelleme yapılırken geri yükleme noktası otomatik oluşturulur. Eğer farklı bir işlem de yapmadıysanız direk sistem geri yükleme yapsanız sorun çözülür sanıyorum.
|
||||
|
||||
|
||||
Sistem Geri Yükleme Aktif Değil Olsa Zaten Çözmüştüm cevap için ayrıca teşekkür ederim
|
|
||||
|
||||
TanerSELEK o zaman son update'leri silmeyi deneyebilirsiniz. Gerekli bilgi ingilizce olarak aşağıdaki sitede var;
https://www.howtogeek.com/235474/how...on-windows-10/ |
||||
|
||||
|
||||
Alıntı:
|
|
||||
|
||||
Evet bence de not düşün o zaman
İyi forumlar. |
||||
|
||||
|
||||
EKledim Çözüm Önerlileriniz için ayrıca teşekkür ederim
|
|
||||
|
||||
Merhaba , geçen gün bizde benzer bir sorun yaşadık . Bizde de siyah ekran oluşuyordu. Tek çözüm olarak sistem dosyalarını sıfırladık ve düzeldi. Önemli dosyalarınızın yedeklerini alarak sistem dosyalarını sıfırlamanızı öneririm.
|
||||
iscihaberleri(.)com Satılık.
|
|
||||
|
||||
Burdan yüklü Güncellemeyi Kaldırabilirsin..
![]() arkadaş güncellemeyi kaldırmış yazıyı yeni gördüm xprinter driver kur o zaman hocam ..
Konu unalank tarafından (18 Temmuz 2017, 20:40 ) değiştirilmiştir.
|
|
||||
|
||||
Yorum Yazan herkese teşekkür ederim. Çözümü Drivere kaldırıp yeniden kurarak çözdüm
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|