kaf
wmaraci reklam

Diğer İnternet Sitelerinden Farklı Olmanızı Sağlayacak Özgün Makaleler Yazılır

2 Mesajlar 128 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 128 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

cyberrxnet cyberrxnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek makale yazarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 166
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 7, (%100)

İyi günler yaklaşık 6 yıldır makale yazarlığı yapıyorum.İstediğiniz herhangi bir konu ile ilgili gereken araştırmaları yapar, % 100 özgünlük oranına sahip SEO uyumlu, yazım hatalarına karşı denetlenmiş makaleler yazıyorum.Diğer websitesi yada bloglardan farklı ve özgün içeriğe olan ihtiyacın her geçen gün dahada artan bir öneme sahip olduğunu çoğu webmaster bilir. Çünkü arama motorlarında yükselen bir web sitenizin olması demek sitenizi birçok kişinin ziyaret etmesi demektir.

Google başta olmak üzere diğer arama motorlarının özgün içeriğe ne kadar önem verdiğini eminim çok iyi bilirsiniz. Zaten bu nedenle açılan her sitenin özgün içeriklerle sistemli bir şekilde güncellenmesi gerekir ki daha fazla ziyaretçisi olabilsin. Daha fazla ziyaretçi demek daha fazla reklam alabilmek demek ve bu da daha fazla kazanç demek.

İSTENECEK BİLGİLER

Kaç adet makale olacağı, makale konusu ve anahtar kelimenizi bildirmelisiniz. Ayrıca teslimat zamanı konusunda da bilgi verirseniz makaleleriniz zamanında sizlere teslim edilir. 3 Anahtar Kelime Sayısı (SEO İçin)

https://blog-defteri.blogspot.com
wmaraci reklam
reklam

kaanoran kaanoran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 0, (%0)