[FONT=Trebuchet MS]Merhabalar,
Evlilik-düğün hazırlıkları üzerine detaylı bir blogum var. Bu sitede yayında olan 130, yayında olmayan yaklaşık 150 makale mevcut ve sayı her gün artıyor. (Yazıların hepsi evli, kadın yazarlar tarafından yazıldı.) Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu yazılara eklemeler yaptırmak istiyorum.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Bir kişiyle değil, birkaç kişiyle çalışmayı hedefliyorum.
Önce şartlardan başlayalım, sonra insanlar neden bana bu yazıyı okuttun gibi kötü şeyler söylemeyin. :)
[B][U]Şartlar:[/U][/B]
-Sadece kadın yazarlarla çalışılacaktır. (İsterseniz seksist diyin fakat bugüne kadar onlarca deneme yapmama rağmen evli bekar farketmeksizin hiçbir erkek yazar bu konularda başarılı olamadı.)
-Evlilik sürecinden geçmiş veya düğün hazırlıkları gibi konulara hakim olmanız gerekiyor.
-Haftada en az 10-15 civarı makale düzenleyecek kadar vaktinizin olması gerekiyor.
-Yazıların yollanmadan önce redaksiyona ihtiyaç duyulmaması ve ücrette kesinti yapılmaması adına imla hatası vb. var mı diye kontrol edilmesi gerekiyor.
-Kopya içerik, spin, çok belli bir şekilde rewrite görülmesi halinde tüm iş ödeme yapmadan bırakılacaktır.
[B][U]Yapılmasını istediğim iş şudur:[/U][/B]
[U]Aşama 1:[/U] Makalelerimizin içinden bir tanesini seçin, word dökümanına yapıştırıp baştan sona okuyun.
[U]Aşama 2:[/U] Google’da aynı başlık üzerine yazılmış olan yazıları inceleyip bizim makalemizde değinmediğimiz alt başlıkları-kısımları tespit edin ve notlar alın. (Yazıyı teslim ederken alınan notları ve incelenen sitelerin linklerini benimle paylaşmanızı da isteyeceğim.)
[U]Aşama 3:[/U] Kadınlarkulubü-kızlarsoruyor gibi forum sitelerinde o konu hakkında sorulan soruları-cevapları okuyup yazıya eklenebilecek önemli kısımları da notlarınıza ekleyin.
[U]Aşama 4:[/U] Notlarınızdan yola çıkarak word dökümanı üzerinde makalemizde değinmediğimiz kısımları ve sizin eklemek istediğiniz kısımları kendi cümlelerinizle, kırmızı renkle yazıya ekleyin. (Spin şeklinde olmayacak.) Bu eklemeler yeni başlıklar altında olabileceği gibi mevcut başlıklara eklemeler de olabilir.
[U]Aşama 5:[/U] Word dosyasını kaydedip tarafıma iletin.[/FONT][FONT=Trebuchet MS]
[B][U]Neden böyle bir şey istiyorsanız diye sorarsanız:[/U][/B]
Eksiksiz, uzun içerikler sıralamada daha yukarılara çıkıyor. Bu yüzden diğer sitelerin değindiği fakat bizim sitemizdeki yazılarda değinilmemiş olan yerleri yazılara eklemek istiyorum. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Malum sektörde 1-2 tane de büyük rakip var. İçeriklerin genel uzunluğu 600-700 kelime civarında diyebilirim. (500 kelime olan da var, 1000 kelime olan da.)
[B][U]Fiyat-Ödeme:[/U][/B]
-Yazı başına, eklenen kelime başına veya haftalık sabit ücretle çalışmayı düşünüyorum.
-Ücret teklifini sizin yapmanızı daha sağlıklı buluyorum. Sonuçta herkesin emeği kendine göre.
-Ödeme ilk işlerde günlük, sonrasında vakit kaybetmemek adına haftalık yapılacaktır.
Mesaj atarken lütfen başlığa sadece “okudum okudum” yazın. Ayrıca açıklama kısmında biraz kendinizden bahsederseniz memnun olurum. (X yıldır evliyim, yeni evlendim, şu kadar boş vaktim oluyor, çalışıyorum-çalışmıyorum, ... - Eğer eşiniz-bir yakınınız için yazıyorsanız belirtin ki yanlış anlayıp silmiyeyim.)
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. [/FONT][COLOR=#FF0000][FONT=Trebuchet MS][B]Çok rica ediyorum ilgilenmiyorsanız konuyu kötülemeyin, laf dalaşına girmeyi sevmiyorum.[/FONT][/COLOR][/B]