Merhabalar,

Lise dönemlerinden bu yana makale yazarlığı yapıyorum. Üniversiteden mezun olalı ikinci senem. Yıllardır bu işi MESLEĞİM olarak yapıyorum. Yazılımcı, tasarımcı vb. değilim, alanım direkt olarak editörlük ve metin yazarlığıdır.

 

Bugüne kadar birçok önemli projede yer aldım. Kariyer.net, isinolsun.com, ameliyat.com ve daha birçok projede içeriğim yer alıyor. (Daha kapsamlı proje bilgileri görüşmemiz sırasında vereceğim) Dilediğiniz yazım dilini kullanarak, imla ve yazım kurallarına dikkat ederek, SEO uyumlu, fotoğrafından tutun linklemelerine kadar tümüyle siteniz için içerikler oluşturabilirim. Sitenizi bir noktadan alıp belirli bir noktaya getirebilirim. Hedefler belirleyerek, bu hedefler doğrultusunda birlikte sıkı bir çalışma içerisine girebiliriz.

 

Sitenizin sadece blog içerikleri değil, aynı zamanda genel kategori, anasayfa, slider içi yazılar, widget içi yazılar gibi birçok bölümüne de katkı sağlayabilirim. Kısacası, sitenizde yer alan her metinden ben tüm detaylarıyla sorumlu olabilirim.

 

İçeriklerimi yazarken doğru kaynaklar benim için önemlidir. Her sitede yer alan kaynaklardan ziyade, bilgilerin doğruluğunu kanıtlayabileceğim kaynaklara dayanarak içerik yazmak benim için son derece önemli. Yeri gelir İngilizce, İspanyolca, Almanca kaynakları dahi araştırırım. Hatta banka yazıları yazdığım içeriklerde saatlerce müşteri hizmetlerini aramışlığım, internet bankacılığından araştırma yapmışlığım dahi var.

 

İçerikte görsel kullanımına önem veririm. Alakasız görsellerden ziyade alakalı görseller, hatta bir sistem ya da bir konuya dayalı adımlarla anlatılacak herhangi bir konuyu ekran görüntüleriyle dahi Photoshopla optimize edip sitenizde yayınlarım.

 

Özelden projeniz, çalışma mantığınız, beklentileriniz ve diğer detaylarla benimle iletişim kurabilirsiniz. 

 

İyi forumlar dilerim.