Hit Getiren Google News ve Kaliteli İçerik Editörlüğü

Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Adım Faruk, tam zamanlı öğrenci olarak çalışıyorum. :) Uzun zamandan beri makale yazıyor, bunun yanında haber ve içerik editörlüğü de yapıyorum. Bu işe ilk başladığımdan beri, müşterilerime kaliteli ve profesyonel bir şekilde editörlük ve makale hizmeti sunmaktayım. Benim için önceliğin kalite ve müşteri memnuniyeti olduğunu da belirtmek isterim.



[CENTER]Kaliteli ve Özgün İçeriğin Adresi



Sitenizin konusuna göre özgün ve kaliteli içerikler üretiyorum. Haber sitelerinde ise en güncel ve en fazla tık alan konuları belirliyorum. Bütün bunları yaparken anahtar kelimelere ve istenildiği dairde resim seçimlerine dikkat ediyor, SEO'ya dikkat ederek içerikler üretiyorum. Ayrıca belirtmemde fayda var, editörlüğe ayırabildiğim vakit belli olduğundan dolayı sadece kısıtlı kişiler ile çalışabilirim.

Not: Konuyu sizleri sıkmamak adına oldukça sade bıraktım, hakkımda daha fazla bilgi edinmek ve konunun detaylarını çay ile bisküvi eşliğinde konuşmak için beni "Dualhammer666" adlı Skype adresimden ekleyebilir ya da recepfarukyesil@outlook.com E-mail yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Ayrıca şuradan da makale hakkında olan konuma gidebilirsiniz: https://wmaraci.com/forum/makale-satisi/ogrenciden-konuda-ozgun-kaliteli-search-engine-optimization-uyumlu-makaleler-hazir-makale-dahil-373394.html

[/CENTER]