[B]Merhabalar, editörlük alanında yaptığım çalışmaları daha profesyonel hale getirmek amacı ile çalışma yaptığım kişi sayısını azaltıyor, kaliteli bir hizmet alabilmeniz adına tüm fırsatları önünüze seriyorum!
Daha önce açmış olduğum ticaret ilanlarında birçok kişi ile olumlu olarak çalışmış, onlarca siteye editörlük hizmeti vermenin gururunu yaşayarak çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu çalışmamızda sadece 2 kişi ile çalışacağımızı belirtmek istiyorum.
Çalışmalar için herhangi paket bildiriminde bulunmak istemiyorum. Kişiler yapacağımız görüşmeler sonucunda web siteleri için en uygun içerik durumunu belirliyor, günlük girişlerini sıkıntısız bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
Eklenen içerikler, birçok kontrolden geçirilerek yayınlanıyor ve kesinlikle Özgün olabileceğinin garantisini veriyoruz
SEO durumu sizler için önemli olduğu kadar bizler içinde önemlidir. Gerekli hassasiyetin gösterilebileceğinden emin olabilirsiniz.
Editörlük hizmetini almak isteyenler için her alanda destek sağlayacağımı belirtir, sorunsuz bir hizmet sağlayacağımı ilave olarak bildirmek istiyorum.[/B]
Zamanlanmış, düzenli ve özverili bir çalışma isteyenlerin tek adresi olma yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz.
İletişim: Özel Mesaj
phantasomedya(skype) Skype içerisinde olan bir sorun nedeni ile istekler bana gelmemektedir. Öncelikle Özel Mesaj İle iletişime geçebilirsiniz.