Bloglarınıza, haber sitelerinize veya farklı konseptteki portallarınıza yorum hizmeti veriyoruz.

Peki bu yorum hizmeti ne işe yarıyor ?

SEO uzmanları site içi yorumların Google'ın gözünde sitenin değerini arttırdığını söylemektedir. Aynı zamanda içerikleri yorumlanan siteler interaktif bir okuyucu kitlesi olduğu imajı vermekte ve siteyi takibe değer kılmaktadır.

Bu yorum hizmetini aynı İP adresi ile mi yapıyoruz ?

Yorum hizmetimizde proxy yardımıyla farklı İp adresleri kullanıyoruz. Bu ip adreslerinin 5 tanesi Türk İp si diğer 75 tanesi yabancı ve farklı ip lerden oluşmakta.

Bu yorum hizmetinin Alexa değerine katkısı var mı ?

Evet var. Chrome tarayıcıda alexa toolbar ile bu yorumları yapıyoruz. İster istemez Alexa değerlerine katkısı olacaktır.

Yorum hizmetindeki yorumların kalitesi nedir ?

Yorumcu editörlerimiz viral reklam ve makale yazarlığı konusunda uzmandır. Yorumu okuyan site takipçisi yorumcunun içerikten faydalandığını ve içerikle ilgili olduğunu anlayacaktır.

Yorum hizmetini ne kadar sürede tamamlıyoruz ?

Ortalama 24 saatte hizmeti tamamlıyoruz. Hizmet tamamlandıktan sonra hangi ip adresi ile hangi içeriğe yorum yaptığımızı raporluyoruz hizmeti tamamlayıp ücreti alıyoruz.

Paket kaç yorumdan oluşuyor ?

Paket 80 yorumdan oluşuyor ve 25 TL ücreti var. Her yorum ortalama 15-20 kelimeden oluşmaktadır. Toplamda ortalama 1500 kelime veya üzeri yazı yazmış oluyoruz.


e-mail: turkungucu10@hotmail.com

[COLOR="Red"]İŞ ALIMI ŞU AN İÇİN KAPALI
[/COLOR]