Merhaba!

Ben Adem. Yaklaşık 2 senedir Youtube, Instagram ve Web siteleri için editörlük işiyle uğraşıyorum. Eğer hali hazırda editör aramaktaysanız sizin için iyi bir tercih olabilirim. Nedenleri ise şu şekilde:

 

💯Kısa Sürede Hızlı ve İstikrarlı Büyüme💯

Bir içeriğin yüksek görüntülenme alması için aşağı yukarı gereken dört şey vardır. Benim gözlemlerime göre bunlar, içeriğin ilgi çekici olması, evrensel olması, yeni olması ve akıcı olması. Bu saydıklarımının hepsini oldukça iyi yapabiliyorum. Eğer yeteri kadar süre tanınırsa sorumlu olduğum sayfa, kanal ya da sitenin hızlıca büyümesini sağlayabilirim.

 

⭐Kalite⭐

Yapılan işten memnun kalmadığınız takdirde istediğiniz kadar o içeriği revize ederim ama böyle bir durum söz konusu olmaz çoğunlukla. 

 

📜İçerik📜

İstenilen türde, şekilde içeriği üretirim. Youtube için Video, Instagram için Hikaye ve Gönderi'ler, Web siteleri içinse %100 SEO uyumlu metinler ve makaleler. 

 

🗣İngilizce🗣

Günümüz dünyasında İngilizce bilmek, ana dilinizi bilmek gibi bir şey oldu artık. İngilizce'nin yeri tartışılmaz bir gerçek. Sonuçta dünyadaki içeriklerin %80'i, %90'ı İngilizce. Neredeyse tüm piyasayı kaplayan bu dili bilen bir elemanınızın olması size sayısız fayda sağlayacaktır. İşte burada devreye ben giriyorum. Eğer İngilizce içerik üreten bir kanala, sayfaya ya da siteye sahipseniz, sizin için İngilizce içerikler de üretebilirim.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Önceki İşlerim ve Referanslarım

GamerTürkiye Site (Kapandı)

GamerTürkiye Youtube

GamerTürkiye Instagram

Adeseder (Kanalım)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Fiyatlar ve detaylı bilgi için bana pm yoluyla ya da Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tel:05523856175