lostyazilim
tr.link

E ticaret sitesi için hangi yazılım?

15 Mesajlar 2.989 Okunma
acebozum
tr.link

eto28 eto28 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 158
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 4, (%100)
wordpress woocommerce kesin öneririm ben kulanıyorum gayette güzel

wmaraci
reklam

Dolphin Dolphin Web Tasarım & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım & SEO Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** E**
  • Mesajlar 1096
  • Beğeniler 131 / 321
  • Ticaret 22, (%100)
İdeaSoft iyidir.

hayat illegal!

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

iltekmer adlı üyeden alıntı

Arastta diğer özgün yazılımlar gibi opencart örneğinden ve altyapısından geliştirilmiş ve Joomla'nın bazı güzel özelliğini de içine eklenmiş özgün yazılımdır. Her geçen gün yeni sürümleri ile kullanıcı talepleri doğrultusunda geliştirilmektedir.
Opencart ile ücretli edineceğin bir çok özellik zaten Arastta'da mevcut. Bir artısı daha var ki çok hoşuma gidiyor. Opencart ta bulunan bütün eklentileri Arastta da da kullanabiliyor olmak.
ayrıca ürün eklem özelliği ile ben çok opencart'tan daha ileri seviye olduğunu söyleyebilirim.
Yıllarca prestashop, opencart ile site yapmış bi olarak söylüyorum. Benim için Arastta ile çalışmak çok kolay. Çok ğüçlü bir altyapısı var. ayrıca böyle bir sistemin ülkemin insanları tarafından yapılıp geliştiriliyor olması da bana anlamlı geliyor.
Arastta ile çoklu mağaza açabilir ve her kullanıcı kendi mağazasını yönetebilir. Ben bir kullanıcı olarak çok beğenip müşterilerime yapıyorum. Burdan yaptığım sitelerini adresini veremem. Ama özelden isteyen olur ise verebilirim.

https://trends.builtwith.com/websitelist/Arastta arastta ile yapılan sitelere örnek.

https://trends.builtwith.com/websitelist/OpenCart opencart ile yapılan sitelere örnek.

https://builtwith.com/?http%3a%2f%2fdemo.themebullet.com%2farastta%2flittlethings%2f arastta zaten opencart alt yapısı ile biri tarafından geliştirilmiş biraz.

Opencart temaları ve modülleri ile kıyaslanamaz kesinlikle.

Ben Opencart eklentilerini neden başka bir sistemde kullanayım ki?

Şahine Bmw motoru takmak gibi bir şey bu.

Ama siz arastta kullanmaya devam edin yine.

Not: Opencart 3 sürümü çıktı, bir de ona göz atın derim.
Bakalım arastta onu da yapabilecek mi?

Kolay gelsin.

alemburda alemburda Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek IT - Enformasyon Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 151 / 352
  • Ticaret 1, (%100)
Shopphp der giderim ztn inceleyince bunlar neler yapmis diyeceksin (yillik ucret yok)

wmaraci
wmaraci

iltekmer iltekmer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek webmaster, hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 50 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
Saygıdeğer e-ticaret kullanıcıları;
Hepmiz zaman zaman arayış içine girmiş ve bir çok yeni CMS GNU denemişizdir. Bunlardan benim hoşuma giden diğerinin hoşuna gitmiyor olabilir.
Presta, Opencart, Zencommerce gibi açık kaynak kod ile yapılmış sistemler yıllarını bu konuda değerlendirmiş saygın yazılımcıların katkıları ile bu güne kadar geldi, hepimiz de zaman zaman sıkıntılarımız ola da kullanıyoruz.
Ben acizane Arastta da bunlardan biri demek istiyorum. Yeni emekleme safhasında olan bir sistem için destek olur isek geleceği parlak olarak görüyorum. İçimizden insanların bu işe emek vererek ücretsiz bize sunduğu bu sistemi incelemeyi ve kullanmayı denebilirsiniz. Bilginiz seviyesinde katkıda bulunabilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.
Tabiki kullandığınız sisteme saygım büyük. Herkesin yatkın olduğu bir sistem vardır ve en iyisi de odur.
Hepinize saygı duyuyorum ve başarılar diliyorum.

www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al