Easyentegre bayilik sistemi artık çok daha avantajlı !

Easyentegre bayilik sistemine kayıt olarak, karlı bir ortaklığa dahil olmuş olursunuz. Türkiye'nin önde gelen pazaryerleri; Trendyol, Hepsiburadan, N11, Gittigidiyor, ÇiçekSepeti ve EpttAvm yıllık ödeme planlı modülleri ile müşterilerinize kaliteli, kesintisiz bir pazar yeri entegrasyon deneyimi sunarken, sizde fiyatları kendinizin belirleyebileceği ve her yıl ödeme alacağınız karlı bir çözüm ortaklığına sahip olmuş olursunuz.

Easyentegre bayi sisteminde müşterinizin easyentegre ile olan iletişimini siz belirleyebilirsiniz. İsterseniz easyentegre logosu, satın al butonları ve destek merkezinin gösterimlerini kaldırabilir, müşterinize entegrasyonu kendi ürününüz gibi sunabilirsiniz. Bu sayede müşteriniz easyentegre ile ilgili hiçbir meteryal görmediği ve easyentegre ile iletişimi olmadığı için müşteriniz sizden hizmet alırken fiyatları da kendiniz belirleyebilirsiniz.

Üstelik bu kadarda değil! Artan easyentegre pazar yeri satışlarınız ile bayi statünüzü yükseltebilir ve daha avantajlı fiyatlar ile easyentegreyi satın alıp yine müşterilerinize pazarlayabilirsiniz.

Avantajlı Easyentegre bayisi olmak için hemen 0 537 243 07 67 nolu telefonu arayabilir veya Bayi Formunu doldurarak bayi temsilcilerimizin size geri dönüş yapmasını isteyebilirsiniz.

Şimdi easyentegre ile karlı çözüm ortaklığı zamanı !