Merhaba arkadaşlar. Forum da kategorileri geziyordum ve e-ticaret konusunda (bende dahil) bilgi sahibi olmayan arkadaslarimiz, kardeşlerimiz var.
Konunun aslına gelecek olursak ;
------------------------------------------
E-ticaret kurulumu için kaynaklar
Sanal pos (kredi kartı) için ücretli, ücretsiz yararlanılacak kaynaklar
Kargo için en ideal firmalar , alternatifler.
E ticaret için ucretli, ücretsiz tema kaynakları
E ticaret için ücretli, ucretsiz ürün tedarikçileri
dropshipping için ücretsiz tedarikçiler
E ticaret için gerekli kurallar ( şirket kurmak , belge hazırlamak veya bunlara gerek duymadan dropshipping yapmak ( açıklamalı) )
E ticaret için ücretli ücretsiz modül kaynakları
/// FORUM UYELERİNDEN SORULAR ///
Soru ; Faturalandırma olayı nasıl olucak. Bir kaç farklı e- ticaret demolarina baktım ve fatura kısmı var acaba oradaki fatura geçerli midir. Yani ne bilim bir fatura kesen cihaz almak zorunda miyiz ? Sadece etin bize sunduğu fatura bölümündeki fatura geçerli midir.
Bunu ve tavsiye edilen e-ticaret firmalarınıda merak ediyorum açıkçası. Şuan kafamda 3 isim var ShopPHP, Idealsoft ve Ticimax bu firmalar arasında kararsizim.
------------------------------------------
Benim aklıma gelen sorular bunlar. Eminim bu sorulara net bir şekilde bu konuda cevap bulabilirsek bundan sonra ki süreçte de forumumuza gelen ziyaretçilerimiz ve forum üyelerimiz net bir şekilde sorununu çözebilecektir.
Bilgi paylaştıkça güzel ve kıymetlidir. Şimdiden konuya ilgi gösterecek ve destek verecek herkese teşekkürler.
Not : konu telefon üzerinden açıldı. Yazım hataları icin şimdiden kusura bakmayın.
Edit: sorular çoğaltılabilir dileyen arkadaşlar yeni sorular sorabilir konu devamlı güncel olacaktır.