-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Ortalama 1500 ürün sergileyeceğim bir opencart teması e-ticaret sitesi için hosting araştırıyorum, bu konuda nakit sıkıntım yok, en iyisi hangisi ise onu seçeceğim, önerilerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sınırsınız limitlerde paylaşımlı bir hosting paketi işinizi görecektir :) İyi satışlar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
expresstasarım adlı üyeden alıntı
Örneğin, natro 99 $ lık paketini satın alarak bu iş yapılabilir mi ? Yeterli olacakmıdır ? Burada benim için en önemli olan konu hız ve sorunsuz olması..
Firma olarak sadece büyük firamalra bakmayın hocam gayet uygun fiyata hizmet sunan firmalarda mevcut aynı zamanda iyi bir hız da sunuyorlar.Sunucuda kurulu olan eklentilere göre hız değişebilir size önerim Litespeed kurulu olsun.Cpu kullanımını da gözden geçirin esnek bir limit verirlerse güzel.Özelden ulaşırsanız firma tavsiyesinde de bulunabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
expresstasarım adlı üyeden alıntı
Burası bir forum, linkleme yapmadan firma ismi paylaşabilirsiniz heralde, hem başka arkadaşlarda bu konu ile yeni bir konu açmadan fikir sahibi olmuş olacaklardır.
Şu anda 2 web sitemi barındırıyorum Atak Servers öneririm 1 e-ticaret sitem var Web sahibinde sakın bulaşmayın o firmaya yakında onuda Atak Servers'a geçireceğim.Forumdan firma temsilcisi
@AlpBilisim
'e ulaşırsan sana yardımcı olacaktır gerçekten ilgili bir firma.