wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Değerli Webmaster Aracı kullanıcıları,
Aklımda çocuklara, bayanlara, ve genç bayanlara hitaben bir site kurmak istiyorum. Aklımdaki sistemde web sitem üzerinden giyim ile alakalı siparişler verilsin ve bende adreslere bu siparişleri göndereyim istiyorum. E-ticaret scripti arıyorum. Giyimle alakalı düzgün bir script bulamadım. Bana ücretsiz ve güvenilir E-ticaret scripti önerirmisiniz? Yeni başlıyorum bu işe. Umarım hayırlı bir şekilde yönetirim ve hizmet sunarım. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
WebMaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
e-ticaret sistemleri kuruyorum(ücretsiz yazılım) sana yardımcı olabilirim. pm ile örnek gönderiyorum
Edebiyat ve Türkçe
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
WebMaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
open cart artar bile. örnek vereyim; proticeret çogu eklentisi ücretli ve 100$ civarı.tema satın almak zorunda kalacaksınız ve asp zordur güvenlik açığı gibi sıkıntılar daha fazla olabilir.
presta,open cart -açık kaynak kodlu- destek forumları var. prestanın desteği iyi değil temaları $40 civarıdır. ki zaten açık kaynak kodlu oldugunu için kendiniz de tema yapabilrsiniz. seosu çok iyidir. her ürüne meta keywords html tanımı vs gibi özellikleri var. ve admin paneli kullanımı kolaydır.
open cartı çok fazla kullanmadım ama paneli biraz daha karmasık gelmişti. seo açısından pek tercih etmemiştim. ama kesinlikle tasarımı ve temaları daha güzel,estetik. ve biraz arastırınca her modulu bulabileceginizden eminim,destek forumları iyi. prestamı opencart mı derseniz;iyi bir tema yaparım veya alırım diyorsanız presta derim. çünkü müşteriler her zaman sayfanın güzelliğine bakar,zenginliğine.psikolojik birşey. vitrini güzel yapmanz gerek.
ek olarak;open cart fazla kasmaz siteyi. prestada javascript kodları biraz daha fazla. bu da bazen kasılmalara sebep olabilir. ama tamamen iyi bir temayla bu sorunu çözebilrsiniz.
ama opencartı da tavsiye ederim.çok fazla kurcalamadıgım için onu tema yapabilrmisin yapamazmısın bilmiyorum. ama hatları daha estetik çok hoş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Edebiyat ve Türkçe
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok sağolun, Tamam Opencart kuruyorum. Umarım yakında işlemler biter ve bende tanıtımını yaparım. sağolun.