-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Arama Motoru Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu uygulamalar üzerinden mersis code olmadan yani şirket olmadan ürün satışı nasıl yapabilirim bu konu hakkında bilgi sahibi olan yardım edebilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bu şekilde ne satmayı düşünüyorsunuz acaba? (kargo var ise irsaliyesiz gönderim yapamayacaksınızdır) İkinci el 1-2 ürün satışı sonrasında devamlı gelir etmeye başlarsanız maliye ziyarete gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Arama Motoru Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İş yerimiz var fatura var ama şirket değiliz ürünlerimiz kale kilit servisiyiz bu yüzden onun ürünlerini satabilir faturada kesebiliriz kargo içinse hepsiburada kendisi sağlıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim mersis no şahıs şirketleri için istenmez. Satış yapabilmeniz için en az şahıs sirketi olmaniz yani fatura kesebilmemiz gerek.Sahis sirketleri için de Vergi levhasi, imza beyannamesi, kimlik fotokopisi yeterli olur.
Sizin faturaniz varsa zaten şahıs sirketisinizdir. Bu durumda da satış yapabilirsiniz. Mersis, ticaret odasi kaydi.. vb. bunlar tüzel kişiler (limited, anonim şirketler) için gerekli
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ironhandyt adlı üyeden alıntı
seocandir şirket olma zorunluluğu yok hocam, vergi mükellefi olma zorunluluğu var. Siz istenilen belgeleri tamamlayıp iletirseniz satış yapmaya başlayabilirsiniz.
Vergi mükellefi demek ne demek oluyor ? Firma kurmadan vergi mükellefi olamazsınız. Şahıs / Normal firma olarak kurmak zorundasınız ki vergi mükellefi olabilesiniz.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Arama Motoru Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet ama Mersis code diye birşey istiyor o kod sadece şirketlerde oluyormuş bizim işyerinde o kod yok başka türlü halledilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Arama Motoru Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani ben üye olmaya çalıştım bilgileri doldururken bu karşıma çıktı muhasebeciyi aradım oda bana mersis code birtek şirketlerde olur dedi hepsiburadanin bilgilerini doldururken bu karşıma çıktı
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
satamazsınız üstelik yeni sıfırdan şirket açsanız da satamazsınız 6 aylık vergi levhası şartı var n11 de hepsiburada.com da çok sıkıntılı ama gittigidiyorda şirket olmadan da satarsınız ama 5. seneye girdiğinizde maliyeden borç kağıdı gelir kapınıza.