-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir akraba için ücretsiz incir e-ticaret sitesi kurduk. Bu sabah bir bannerla başka incir sitesine link verdiğini gördük. O siteye baktığımızda ise diğer incir sitelerinden çok daha başarılı olduğunu gördük fakat o site en yüksek ciro yapan 10 incir sitesinden biri olarak görülmüyor. En yüksek ciro olan site 58500 lirayla u...z.com 8 milyon alexa index sayısı sadece 140 10.site ise 20200 lira ciro ile h...n.com
link verilen sitenin ise 56bin index 250k alexa ( TR 7k) günlük 5000 ziyaretçisi var ama en çok kazanalarda yok...
soru: u..o.com sitesi kime ait ordan satış olduğunda kazancı kime yazılıyor.bunun gibi başka sitelerde var mı? ve böyle siteler varsa başka link veriliyormu değişik zamanlarda
Not: dğer başlıkta yazmıştım ancak soru kaynadı ve böyle problemler olursa burdan yazılması daha doğru olacağını düşündüğüm için yeni başlık açtım
Not2: müşteri hizmetlerine yaz düzeltilir denirse tekrar. sabah müşteri hizmetlerine yazıldı sorun hala var.Ve mesele bütün incir sitelerinde var
incir site sahipleri sağ banner olarak grilen ''Bilgisayarlarda avantajlı fiyatlar'' başlıklı Asus notebook görselli bannerdan görebilirler
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
incirin test sitesi olduğunu nerden biliyorsunuz? 55000 index almış bir site 5000'den fazla ziyaretçisi var sipariş yapılabiliniyor sanırım, denedim son ana kadar bir sorun olmadı. Belki günde 50-100 sipariş alıyordur.Bunun gibi kaç site var bilmek mümkün değil... en çok ciro yapan sitelere bakıyorum bunun yanında tıfıl kalıyor. Genelde incir siteleri 5-10 index alır birkaç bin index almışsa oldukça başarılı denilebilir. Eğer test sitesiyse 55bin indexi 5bin ziyaretçiyi heba etmeye değer mi? uzman kişiler yada bilmek isteyenler için site adı ucuzo com
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kardeşlerim bu tarz firmalar ile çalışmayı bırakın üzerinizden milyonlarca TL haksız kazanç saglıyorlar.
Her türlü Php işleriniz uygun fiyata yapılır.