lostyazilim
tr.link

incir e-ticaret sitesinden diğer siteye link verilerek haksız kazanç sağlanması

4 Mesajlar 1.019 Okunma
lstbozum
tr.link

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
Bir akraba için ücretsiz incir e-ticaret sitesi kurduk. Bu sabah bir bannerla başka incir sitesine link verdiğini gördük. O siteye baktığımızda ise diğer incir sitelerinden çok daha başarılı olduğunu gördük fakat o site en yüksek ciro yapan 10 incir sitesinden biri olarak görülmüyor. En yüksek ciro olan site 58500 lirayla u...z.com 8 milyon alexa index sayısı sadece 140 10.site ise 20200 lira ciro ile h...n.com
link verilen sitenin ise 56bin index 250k alexa ( TR 7k) günlük 5000 ziyaretçisi var ama en çok kazanalarda yok...

soru: u..o.com sitesi kime ait ordan satış olduğunda kazancı kime yazılıyor.bunun gibi başka sitelerde var mı? ve böyle siteler varsa başka link veriliyormu değişik zamanlarda

Not: dğer başlıkta yazmıştım ancak soru kaynadı ve böyle problemler olursa burdan yazılması daha doğru olacağını düşündüğüm için yeni başlık açtım

Not2: müşteri hizmetlerine yaz düzeltilir denirse tekrar. sabah müşteri hizmetlerine yazıldı sorun hala var.Ve mesele bütün incir sitelerinde var

incir site sahipleri sağ banner olarak grilen ''Bilgisayarlarda avantajlı fiyatlar'' başlıklı Asus notebook görselli bannerdan görebilirler

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
wmaraci
reklam

Mearth Mearth WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek eTicaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Evet bütün incir sitelerinde var yanlışlık olduğunu söyledim size. O dediğiniz site de incirin test sitesidir. Ortada haksız kazanç yok. Sabah yazdım diyorsunuz bugün-yarın dönüş yaparlar ve düzeltirler merak etmeyin bu kadar telaşa gerek yok.

Ek Olarak: 724SATINALCOM bende düzeldi şu an :) demiştim size öyle bir şey olması imkansız.

724SATINALCOM 724SATINALCOM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 43 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
incirin test sitesi olduğunu nerden biliyorsunuz? 55000 index almış bir site 5000'den fazla ziyaretçisi var sipariş yapılabiliniyor sanırım, denedim son ana kadar bir sorun olmadı. Belki günde 50-100 sipariş alıyordur.Bunun gibi kaç site var bilmek mümkün değil... en çok ciro yapan sitelere bakıyorum bunun yanında tıfıl kalıyor. Genelde incir siteleri 5-10 index alır birkaç bin index almışsa oldukça başarılı denilebilir. Eğer test sitesiyse 55bin indexi 5bin ziyaretçiyi heba etmeye değer mi? uzman kişiler yada bilmek isteyenler için site adı ucuzo com

enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda

recep06 recep06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 25 / 34
  • Ticaret 8, (%100)
Kardeşlerim bu tarz firmalar ile çalışmayı bırakın üzerinizden milyonlarca TL haksız kazanç saglıyorlar.

Her türlü Php işleriniz uygun fiyata yapılır.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al