-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ad author
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba wmaracı forum üyeleri yaklaşık olarak 6 aydır kurumsal bir bilişim firmasında masaüstü uygulamaları geliştiriyorum benim merak ettiğim şu geliştirdiğim otomasyon programlarının yanında farklı projelerim var bu hazırladığım projeleri uygulamaya döküp satmak istiyorum firma olmadan iyizico üzerinden satış yapabilimiyim yanlız nakit ödeme alınacak kredi kartyırla şirket olmama gerek yok değil mi ve nasıl iyzico ile çalıştınızmı daha önce..şimdiden teşekkür ediyorum bilgilendirme için..
1 kişi bu mesajı beğendi.
k
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Webmaster, Öğretmen, Şair, Yaz
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, yakında bizde 2 e-ticaret sitesi için kurulumu yapacağım. %2,85 + 0,25 TL komisyon alıyor. Daha önce beraber çalışmadım onlarla ama bddk onaylı olması güvenilir kılıyor. Bu sistem kolay kurulum sağlıyor. Onun için iyi. Yabancı bir firma stripe'ı kullanabilirsiniz isterseniz. Paytr, Payu, Hepsipay (Hepsiburada'nın) var. Bunlar da alternatif. Ama şuan wp sistemi için ilk iki söylediğim kurulum açısından iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://tekirmedia.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
G** N**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben 1 yıldan fazldır iyzico ile çalışıyorum. Eğer iyzico sanalpostu kullanacaksan şirket olmak zorundasın. Ama iyzico iyzlink adından bir ürün çıkardı ve şirket olmadan ödeme alabilmeni sağlıyor. Iyzilink %4 + 0,25 TL komisyon alıyor. Iyzlink kullanırken api kullanamıyorsun, manuel oluyor tüm işlem. Ödeme bildirimi sistemi olmak zorunda
2 kişi bu mesajı beğendi.