lostyazilim
tr.link

meganto tema yapımı için kaynak

3 Mesajlar 764 Okunma
lstbozum
tr.link

vanaanapa vanaanapa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 24 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar magento da site yapımı için varsa tükçe yoksa ingilizce bir kaynak varmı aradım ama bulamadım
ikinci sorum bu magentoda site yapmak wordpress e benziyormu yani bu işlerden biraz anlayan bir insan 2 3 ay da sürse bir site yapabilirmi?

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Magento biraz farklı sınıfta yer alır son derece kaliteli ve tema ile eklentileri baya pahalı olduğu için.

Uğraşırsanız elbet 2-3 en fazla 4 ayda yapabilirsiniz ancak yabancı kaynaklar dışında bir yer bulamazsınız ve bulduğunuz yerler genelde ticari amaçlıdır.

Ben Magento ülkemizde tercih edilen bir yazılım olmadığı için bıraktım açıkçası. Ciddi masraf gerektiren bir yazılım çünkü. Mesela paylaşımlı hosting de verim alınması imkansıza yakındır.
vanaanapa

kişi bu mesajı beğendi.

vanaanapa vanaanapa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 24 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Magento biraz farklı sınıfta yer alır son derece kaliteli ve tema ile eklentileri baya pahalı olduğu için.

Uğraşırsanız elbet 2-3 en fazla 4 ayda yapabilirsiniz ancak yabancı kaynaklar dışında bir yer bulamazsınız ve bulduğunuz yerler genelde ticari amaçlıdır.

Ben Magento ülkemizde tercih edilen bir yazılım olmadığı için bıraktım açıkçası. Ciddi masraf gerektiren bir yazılım çünkü. Mesela paylaşımlı hosting de verim alınması imkansıza yakındır.

Teşekkür ederim ama benim bu konuyu çözmem şart çünkü stok yönetim sistemin magento ilenuyumluymuş eğer çözemezsem wocommercede siteyi yapıpyaklaşık 2000 kalem ürünü teker kteker girecem şli fsrklı yerde stok tutacam tam bir baş belası olacak :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al